ingatlan
Eladó
ikerház-fél
52 900 000 Ft (~ 134 606 €)
Pest - Nyáregyháza
Nincs megadva


Építés éve 2023
Alapterület:76 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778483
   
Eladó - ikerház-fél - Nyáregyháza :

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSÛ HÁZ NYÁREGYHÁZÁN!
IGÉNYBE VEHETÕ KEDVEZMÉNYEK MÁR CSAK 2023-BAN: CSOK, CSOK HITEL, ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKKEDVEZMÉNY! Befektetõk, családok figyelem! EGYEDÜLÁLLÓ kínálat és hatalmas lehetõség Önök számára! Eladóvá vált Nyáregyházán egy 76 m2-es, 4 szobás, tégla ÚJ ÉPÍTÉSÛ ikerház. Ez a kiváló új építésû ingatlan különleges és exkluzív jellemzõkkel bír.
Az ikerházak egymás mellett helyezkednek el és NINCS EGYMÁSON ÁTJÁRÁS. NINCS ÁTHALLÁS mert, a két ikerfél csak a kocsi beállónál érintkezik!
Elhelyezkedésébõl adódóan, a délnyugati tájolású szobáinak ablakai a nagyszerû, kertre nézõ kilátással rendelkeznek. Ennél már csak a TELJESKÖRÛ TÉLI KOMFORT élvezetesebb, melyet a padlófûtés és a hõszivattyú együttesen biztosít, nem is beszélve az AA-s energetikai minõsítésrõl, ami KIUGRÓAN ALACSONY fenntartási költségeket garantál. De az igazán nagy elõny az 500 m2-es telekméret, valamint a saját udvaron biztosított parkolás. Elõnyt jelent még a fedett autóbeálló, ami védelmet biztosít gépkocsija számára az idõjárás viszontagságaitól. Ez a ház a kor igényeit kielégítve, rendelkezik légkondicionáló rendszerrel, terasszal és kandalló elõkészítéssel, garantálva a kényelmet és a CSALÁDIAS HANGULAT otthonának minden szegletében. Az ingatlan szigetelése és a hõszigetelt ablakok hozzájárulnak a magasabb élhetõséghez, és a NÍVÓS ÉLETSZÍNVONAL megteremtéséhez. Ne hagyja ki ezt a KIVÁLÓ LEHETÕSÉGET! Tegye otthonává ezt az újonnan épülõ, KERTKAPCSOLATOS házat, ami minden igényt kielégít és HIBÁTLAN személyes életteret biztosít! Otthon érezheti magát azonnal, élvezve a BEÉPÍTETT EXTRA adta elõnyöket. Keresse fel bátran a hirdetõt és nézze meg SZEMÉLYESEN is ezt az ELADÓ családi házat Nyáregyházán.
Kérdése van hívjon vagy írjon!
Hitel esetén díjmentes ügyintézés. Összes bank ajánlata egy helyen, kedvezményekkel. Nem adta el ingatlanát? Segítünk. Minden ügyfelünk ingyenes piaci ár elemzést kap ajándékba. Hívjon vagy írjon, a további részletes információkért.
További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Nyáregyháza

Eladó ikerház-fél Pest Nyáregyháza

Eladó ikerház-fél Pest Nyáregyháza

Eladó ikerház-fél Pest Nyáregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max