ingatlan
Eladó
ikerház-fél
149 000 000 Ft (~ 382 051 €)
Pest - Dunakeszi
Szabadságliget


Építés éve 2012
Alapterület:142 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778402
   
Eladó - ikerház-fél - Dunakeszi :

Eladóvá vált Dunakeszi Budapesthez legközelebb fekvõ részén egy mind mûszakilag, mind esztétikailag kitûnõ, alacsony rezsiköltségû ingatlan.
Az ikerházban hatalmas - 47 nm-es - nappali-étkezõ-konyha, 3 hálószoba, 2 fürdõ, kamra, mosókonyha, valamint a lakótérbõl közvetlenül megközelíthetõ, elektromos kapuval felszerelt garázs található.
A duplakomfortos ingatlan 2012-ben épült porotherm téglából 10 cm-es szigeteléssel. Lakóterülete 125, a garázs 17 nm. Az épület minõségi alapanyagokból, igen nagy gondossággal készült. Ezt nem csak a teljes mûszaki kiviteli terv, és a végig fotókkal adminisztrált építkezés jelzi, hanem az is, hogy a kivitelezõ mellé a tulajdonos független mûszaki ellenõrt kért fel a teljes építkezés felügyeletére. Az ingatlan fûtése több módon is megoldott: a padló- és radiátoros fûtést Remeha kazán mûködteti, valamennyi szobában inverteres hûtõ-fûtõ klíma található, a nappali romantikáját pedig kandallóval tették teljessé.
A házhoz 21 nm terasz, 6 nm erkély, a második autó beállásához alkalmas térkövezett beálló, valamint kis kerti tároló tartozik. A 375 nm-es kert locsolása fúrt kútról automata öntözõrendszerrel megoldott. A Nyugati Pályaudvart 5 perc sétával és 16 perc vonatozással érhetjük el, míg autóval a XIII, XIV. kerületekben lehetünk 15-25 perc alatt. Az ingatlan per-, igény- és tehermentes. Íme megosztottam Önnel a tényszerû adatokat.
Azonban sem a leírás, de még a fotók sem érzékeltetik azt a harmóniát, amit ez az igazán szép, letisztult ház áraszt. Kérem jöjjön el velem, hátha az Ön családjának otthona lehet.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Dunakeszi

Eladó ikerház-fél Pest Dunakeszi

Eladó ikerház-fél Pest Dunakeszi

Eladó ikerház-fél Pest Dunakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max