ingatlan
Eladó
ikerház-fél
119 000 000 Ft (~ 302 799 €)
Pest - Budaörs
Törökugrató


Építés éve 2017
Alapterület:96 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778683
   
Eladó - ikerház-fél - Budaörs :

Budaörs legjobb hirû épitésze által 2017-ben épült ikerházi lakása vált most eladóvá, mely akár egy nagy családot is kiszolgálhat! A földszinti nappali-konyha-étkezõ együttes egy nagy teraszra vezet ki, mely az intim kertben teljesedik ki.Az árnyas fával védett kertben játszótér is lett beépitve, mely megóvja gyermekét a nyári hõségtõl.
Az egyedileg beépitett igényes konyha, gardrob, fürdõszoba természetesen az ár részét képezik. A földszinten padlófûtés, az emeleti szobákban radiátoros fûtés lett kialakitva. A nyilászárókon redõnyök, szúnyoghálók lettek felszerelve, riasztó, valamint klima mûködik a házban. A tulajdonos jó izlésének és igényességének köszönhetõen a házba való belépéskor már az az érzés fogadja az embert, hogy ide szivesen beköltözne!
A kertben ásott kút van, automata csepegtetõ rendszerrõl megy a locsolás.
És a HAB A TORTÁN! A 2 beállásos gépkocsibeálló alatt egy nagyon izgalmas, árnyas, virágos pihenõ rész lett kialakitva, ahol a napi nyüzsgõ élet fáradalmait kipihenheti, esetleg egy kis vasárnap délutáni szunyókálást is beiktathat. Ugyanitt egy zárt nagyméretû tárolót is találunk, egy a házba nélkülözhetõ, de szükséges holmikat tarthatja.
Kiváló ár-érték arány, ha nem akar lemaradni, mielõbb hivjon!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Eladó ikerház-fél Pest Budaörs

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max