ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
83 000 000 Ft (~ 212 821 €)
Pest - Ráckeve
Nincs megadva


Építés éve 2019
Alapterület:100 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778876
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Ráckeve :

Gyönyörû Dunaparti „kisvárosunkban" Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi kivételes "Gyöngyszemet"! Az ingatlan 150 méter távolságra a Ráckevei-Soroksári Duna partján helyezkedik el. Ráckeve egyik legszebb részén a Fanyilasban. Mindig mozgásban álló városi életmód, aktív sportos idõtöltés vagy feltöltõdés a lélegzetelállító Duna-parton? Igen, ez mind lehetséges itt!!! A környezeti adottságok inspirálta építészetével, fenntartható megoldásaival, napfényes otthonnal, páratlan életstílust biztosít az itt élõknek vagy nyaralóknak.
Itt találkozik a pezsgõ Város, a bensõséges Otthon és a festõi Vízpart hármasa. Ráckeve kiemelt övezetnek számít a Duna mellett. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Fanyilas közvetlen környéke, ahol valóban a kertünk – utcánk végében a folyó. Prémium minõség, egyedi környezet, nagy természetes terek, hajózási és csónakázási lehetõség, esti séták a Duna-parti sétányon, horgászás - pecázás, vacsora a saját teraszon, vagy akár a saját kinti konyhájában.
A helyszín - autóba pattanva - mindössze pár percre fekszik a belvárostól.
Ebben a miliõben várja az Ön otthona, mely olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja.
Az ingatlan jelenlegi formáját és minõségét az idei évben érte el. Tulajdonosai három éve kezdték a felújítást és a bõvítést. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa nemközileg elismert szakember a szakmájában, mely a lakberendezés, illetve a felújítás. Több referencia munkája is rendelkezésünkre áll, illetve elégedett ügyfelei.
Hangulatos, világos és élhetõ terek, úgy kint, mint bent!
A ház elõtti kert, kiüllõ, tároló. Hátsó kert felé haladva (az intim- privátrészt megõrizve), minden négyzetméterre gondosan megtervezve készült, ugyancsak a benti helyiségeket tekintve. A házon és a ház körüli munkálatok folyamatos felügyelet mellett történtek.
Elrendezése:
Fedett teraszról a tágas konyhába (jól felszerelt, gépesített) érkezünk, az elõszoba rejtve lett egy faltól- falig egyedileg készített tolóajtóval. A fürdõszoba is kapott helyett és a külön helyiségben található illemhely is. Tovább haladva a ház központi része, a nappali. A tágas belvilágnak köszönhetõen, illetve a nyílászárók elhelyezésének is. Egyedi hangulatot ad. Innen lehet az emeletre feljutni, ahol két félszoba került kialakításra, illetve a földszinten a szülõi háló, melyez egy nagyobb méretû, egyedi készítésû gardrób szoba csatlakozik. A praktikumok itt is megfigyelhetõek, érezhetõk. A nappaliból a nyárikonyha irányába is kitudunk menni, és a gardrób szobán keresztül a hátsókertbe is. A nyárikonyha egy jól felszerelt, gépiesített konyhát rejt, ahol akár nagyobb társaságot is vendégül láthatunk.
A hátsókertben többek közt egy kerti kiüllõ és két tároló helyiség került kialakításra.
További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max