ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
135 000 000 Ft (~ 343 511 €)
Veszprém - Balatonkenese
Üdülőtelep


Építés éve 1994
Alapterület:144 m2
Szobák száma:4+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778576
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Balatonkenese :

Megvételre kínálom Balatonkenese csendes kis utcájában a Szabadstrand bejáratától 50m-re lévõ két egységbõl álló igényes, mediterrán hangulatú apartmanházat/nyaralót!
A ház a 90-es évek elején épült kb. 40cm-es eszterházy tégla falazattal.
Folyamatos felújításokon esett át azóta.
A ház melegérõl és a melegvíz ellátásról kombi turbó cirkókazán gondoskodik.
Tatai cserép fedésû tetõ 2015-ben került felújításra.
Ekkor kerültek be az aranytölgy bevonatú, mûanyag, kétrétegû üvegezésû szúnyoghálóval és alumínium redõnnyel felszerelt ablakok, illetve az ikeás konyhabútor beépített gépekkel.
A tágas, kellemesen árnyékos teraszról 5 ponton záródó biztonsági ajtón léphetünk be az alsó szintre, ahol 2 külön bejáratú hálószoba található egy közös nappali/étkezõvel, fürdõszobával, konyhával és toalettel. Az emeletre bentrõl egy diófa lépcsõn tudunk felmenni, ahol további 2db. hálószoba, nappali/étkezõ, konyha, fürdõ, külön toalett és egy hangulatos erkély szolgálja a vendégek kényelmét. A belsõ feljáró igény szerint lezárható és a felsõ lakrész kívülrõl is megközelíthetõ csigalépcsõn, így akár két generáció együttélésére is alkalmas az ingatlan. A ház kialakítása szempontjából alkalmas akár társasházasításra is, amivel csökkenthetjük a rezsijét!
A gyönyörû, mediterrán hangulatú kertben fedett részen egy finn szauna, dézsával a felnõttek kényeztetésére került kialakításra, csúszda és homokzó a kisebbek felhõtlen játékát biztosítja, illetve a hangulatos közös családi bográcsozás is biztosított az épített bográcsozónak köszönhetõen.
A szauna és dézsa kiiktatásával, egy fedett autóbeállót kaphatunk a kert hátsó részében. A ház elõtt 4 db. fedetlen autóbeálló került kialakításra, illetve a kert térkövezett részén további 4 db. autó parkolására van lehetõség.
A ház elhelyezkedése és kialakításának köszönhetõen ideális lehet airbnb vállalkozásra, apartman ház létesítésére de akár állandó lakhatásra is egy nagyobb, vagy két család részére is! Ebben a házban rejlõ lehetõségeknek csak a képzeletünk szabhat határt!
Ár: 335. ezer Euro
Jöjjön el és nézzük meg együtt!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Veszprém Balatonkenese

Eladó hétvégi ház-nyaraló Veszprém Balatonkenese

Eladó hétvégi ház-nyaraló Veszprém Balatonkenese

Eladó hétvégi ház-nyaraló Veszprém Balatonkenese

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max