ingatlan
Eladó
gyárépüle t/ üzemépület
800 000 000 Ft (~ 2 051 282 €)
Veszprém - Litér


Építés éve 2021
Alapterület:1716 m2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Konrád Mónika

Tel.: +36208493820
konrad.monika@miosz.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778684
   
Eladó - gyárépüle t/ üzemépület - Litér :

ELADÓ Veszprém megyében, a Balaton-felvidék keleti oldalán, Balatontól 5 km-re, modern elvárásoknak megfelelõ irodaház, gyártó, kereskedelmi vagy logisztikai célra egyaránt alkalmas csarnokokkal. Az ingatlan megközelíthetõsége kiváló, az autópálya közelében helyezkedik el, a 8-as és a 72-es fõút közelében. Veszprém 9km, Székesfehérvár 40km távolságra található, mind tehergépjármûvel, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthetõ. Az ingatlan gazdasági övezetben található, további gyártó és logisztikai telephelyek szomszédságában, közvetlen környezetében pedig további még beépítetlen iparterületek húzódnak. Az épületek többnyire 2019 és 2022 között épültek, az irodaépület részben hõszigetelt, hagyományos 38-as falazat, illetve egylégterû csarnokaival együtt acélváz tartószerkezetû ISOPAN tûzgátló kõzet szendvics fal- és tetõpanel szerkezetû. Külsõ nyílászárói mûanyag, hõszigetelt ablakok, irodaházon elektromos rolókkal ellátva.
Az ingatlan összközmûves, csarnoképületek háromfázisú villamos kapacitással rendelkeznek (3*125A). A telephely 4 külön egységbõl áll, 2 kétszintes irodaház épületbõl valamint két csarnokból. Az irodaépületek és az egyik csarnok hagyományosan falazott, hõszigetelt közlekedõkkel kapcsolódnak egymáshoz. Az irodaházak és a hozzá kapcsolódó raktár és mûhelyépület fûtését központi módon hõszivattyús rendszer látja el befúvó hõleadókon keresztül, illetve ezen kívül az esetleges ráfûtési igényeket 9kW villanykazán biztosítja, lapradiátorok segítségével. A mûhely helyiségei is fûthetõek. Melegvíz ellátást villanybojler biztosítja, igény esetén a villanykazán átfolyós melegítõje beköthetõ. Az irodaházban vízlágyító berendezés üzemeltethetõ. Kiépített optikai hálózattal, térfigyelõ kamerarendszerrel, mozgásérzékelõs riasztóberendezéssel, tûz és füstjelzõ rendszerrel, napelemes kültéri világítótestekkel felszerelt. Az irodaházban két szinten több tárgyaló és szintenként több iroda is található, modern öltözõk és zuhanyzók állnak a dolgozók rendelkezésére. Közösségi terekben külön konyha és étkezési lehetõség, dolgozók gyermekei részére játszószoba került kialakításra. Belsõ terei helyiségek funkciójának megfelelõ modern burkolatokkal és korszerû mûszaki megoldásokkal készültek. Az irodák kerámia padlóval, közlekedõk, kiszolgáló és vizes helyiségek kerámialappal borítottak. A mûhelyek simított beton padozatúak. Elõírásoknak megfelelõen 160m3 kapacitású tüzivíz tározó is megépült. A zöld terület szépen rendezett, a személyzeti bejárat és a gépkocsipark térkövezett, a tehergépkocsi beállók külön beállóval biztosítottak, burkolása folyamatban. Az épületek teljes mûszaki berendezése és bútorzata, valamint a jelenlegi építõipari raktározási tevékenység során is használatos géppark (ollós emelõ, elektromos targonca, 60KW-teljesítményû aggregátor, állványok, stb.) igény esetén átvehetõek, ezek értékét az ár nem tartalmazza! További információkért, kérem keressen az elérhetõségeink egyikén!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó gyárépüle t/ üzemépület Veszprém Litér

Eladó gyárépüle t/ üzemépület Veszprém Litér

Eladó gyárépüle t/ üzemépület Veszprém Litér

Eladó gyárépüle t/ üzemépület Veszprém Litér

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max