ingatlan
Eladó
családi ház
119 900 000 Ft (~ 306 650 €)
Pest - Veresegyház
Mézesvölgy


Építés éve 2010
Alapterület:178 m2
Szobák száma:6+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778761
   
Eladó - családi ház - Veresegyház :

Veresegyház Mézesvölgyi ingatlan NAGY CSALÁDOSOK vagy KÉT-GENERÁCIÓS családok számára! Eladó Veresegyház Mézesvölgy központi, családok részére kedvelt területén 178 nm kétszintes dupla nappalis, étkezõkonyhás, 4 és fél hálószobás, dupla fürdõszobás kádas és zuhanyzós, külön WC-s kialakított családi ház. A kert 479 nm. Fedett kertkapcsolatos terasz, gondozott mûfüves beépített gépesített medencés kapcsolatot teremt a házzal és kellemes pihenést biztosít a család részére. Az utcai autó bejárati kapu elektromos a térköves dupla autó beálló biztosítja a parkolást. A parkoló felülete jég-mentesíthetõ a fûtése miatt.
A földszinten elõszoba, nappali / étkezõ, gépesített konyha reggelizõ sarokkal, hálószoba, fél szoba és fürdõszoba, külön WC lett kialakítva.
Emeleten három nagy méretû hálószoba, fürdõszoba, tárolók és a kellemes kialakítású lépcsõn felérkezve fenti közös tér nappali jól látható, ami kiválóan használható a családtagok számára. A fürdõszoba kádas, dupla mosdós, WC-s, bidés minden igényt kielégítõ
A 30-as téglából épített ingatlan 8 cm külsõ szigetelést kapott, a födémben 20 cm kõzetgyapot biztosítja a megfelelõ hõérzetet. Modern thermo nyílászáró ablakokon redõny és szúnyogháló kellõ komfortot ad. A ház teteje zsindely fedéses, az autó tároló és a terasz esetén cserép.
Az ingatlanban 4 db modern inverteres klíma biztosítja hûtést és a kiegészítõ fûtést. A házban radiátoros és padló fûtés rendszert gáz kazán melegíti. Lehetõség van vegyes tüzelésû kazán használatára is, ami kedvezõen befolyásolja a fûtési költségeket. A használati meleg vizet gáz bojler állítja elõ.
A kertben a füvezett részen, a gépesített beépített medence és fedett, de mégis világos terasz nyáron és kellemes idõszakban rendkívül megnyugtató, otthonos, családias érzetet kínál. A tavasz-nyári-õszi idõszakban sütögetés grill-parti baráti és családi összejöveteleknek ad teret. Fúrt kút biztosítja a locsolást. Az ingatlan adottságai miatt alkalmas két generációs együttélésre.
Nagy csalások részére ideális választás a lokáció miatt.
Üzletek, iskolák, központ, tömeg közlekedési eszközök, tavak környéke a közelben könnyedén elérhetõ. További információ és helyszíni egyeztetés miatt hívjon bizalommal. Az ingatlan hétvégén is megtekinthetõ. Használt CSOK és CSOK kedvezményes hitel lehetséges. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelõ hívását! Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Eladó családi ház Pest Veresegyház

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max