ingatlan
Eladó
családi ház
89 490 000 Ft (~ 231 839 €)
Pest - Vác
Altány


Építés éve 1940
Alapterület:110 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778828
   
Eladó - családi ház - Vác :

Eladó ingatlan Vác panorámás részén! Az eladó családi ingatlan Vác, Lke-2a jelû építési övezetében, kertvárosias lakóövezetben, közepes intenzitású, csendes, békés hangulatú lakóterületen helyezkedik el. Környezete gondozott, elõkertekkel kialakított, családiházas területekkel határolt, panorámás terület. Vác központja 30 percre, tömegközlekedési eszközök, iskola és óvoda, szolgáltatások és bevásárlási lehetõségek 5-10 percen belül elérhetõek.
Az ingatlanhoz tartozó telek területe 420,4 m2, lefelé lépcsõzetesen kialakított teleksíkkal. Az udvarban négy személygépkocsi beállásra van lehetõség.
Az ingatlanhoz tartozik a garázsnak is használható, betonból készült 36 m2-es mûhely, ami a terasz alatt található. A felépítmény alapterülete: kb. 70 m2. A régi részben a falazat 60 cm-es vastag, stabil, anyaga nagyméretû Oberlander tömör agyagtégla, a hozzáépített rész Porotherm 38-as tégla. 5 cm hungarocell szigeteléssel. A házon betonkoszorú van. A tetõtérbeépítés könnyûszerkezetes rendszerû.
Az ingatlan a nyilvántartás szerint összesen: 137,82 m2 alapterületû.
A lakótér nettó alapterülete: 110,5 m2. Helyiségei: 4 szoba, elõtér-konyha, elõtér, közlekedõ, fürdõ és WC egyben, padlásrész, pince.
Legnagyobb üvegfelületeit tekintve D-NY-i tájolású, utcafronti része É-K-re néz. A csatorna néhány házzal elõrébb már kialakításra került, de még nem ért el a házig. A szennyvíz elvezetését 3*3-as betonozott emésztõvel oldják meg.
A nyílászárók fából és mûanyagból készültek, jó állapotúak, thermoüvegezéssel ellátottak. Elektromos hálózatát 2013-ban felújították, jelenlegi funkcióra megfelelõ kapacitású, 3*16 A. Éjszakai áramvételezési lehetõség van. A tetõtér külön kismegszakítókkal ellátva. Fûtése vegyestüzelésû kazánnal megoldott, a melegvizet villanybojler szolgáltatja, fõzési lehetõség PB gázpalackról mûködõ tûzhellyel történik. A víznyomás erõs, nyomáscsökkentõ beépítésével kiegyenlítve. A terület szép, fából készült kapuval, kerítéssel határolt. A felsõ szinten konyha és fürdõszoba egyaránt kialakítható, ezért nagycsaládosoknak, kisgyermekeseknek és összeköltözõknek egyaránt ideális választás lehet! Hétvégi megtekintésre is nyitott a lehetõség, természetesen elõre egyeztetett idõpontban. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Ügyfeleit: - Hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékfelmérés, értékbecslés
- Ingatlanokkal kapcsolatos ingyenes tanácsadás
- Bérbeadással, szerzõdésekkel kapcsolatos ügyintézés Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max