ingatlan
Eladó
családi ház
170 000 000 Ft (~ 438 144 €)
Pest - Vác
Kertváros


Alapterület:221 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777611
   
Eladó - családi ház - Vác :

Vác Kertvárosi részén, új építésû lakópark szomszédságában kétgenerációs családi ház eladó. A különlegesen szép állapotú, két lakrészbõl álló ingatlan tökéletesen tervezett belsõ terével kiválóan alkalmas nagyobb család idõsebb felmenõkk,el történõ együttéléséhez. A külön bejárattal rendelkezõ nagyobb házrészhez földszinti terasz tartozik, az alsó szinten amerikai konyha, étkezõs nappali, toalett áll rendelkezésre. Kényelmes lépcsõn jutunk a pincébe, mely jelenleg praktikus raktár, felsõ szinten pedig kádas, zuhanyzós fürdõszoba, három külön nyíló szoba, az egyikhez gardrób is tartozik. A tetõtéri teraszra mindkét lakásból ki lehet jutni, praktikusan az van zárva, aki nem kívánja lakótársa társaságát. A másik lakrész bejárata egy nagyobb teraszról közelíthetõ meg, ennek alsó szintjén konyha, nappali, fürdõ, fent pedig hálószoba található. Az igen kényelmes központi ház mellett egy mûhelyként funkcionáló kis épület is van, melybõl raktár, tároló, vagy akár vendégház is kialakítható. A megfelelõ méretû, rendezett kertet magas, átláthatatlan kerítés öleli körül. A mérnök tulajdonos által tervezett áramhálózat nagy teljesítményû gépek használatát is lehetõvé teszi.
Továbbiakban a képek magukért beszélnek. Hívását hétvégén is fogadom, a megtekintések idõpontját illetõen rugalmas vagyok!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Eladó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max