ingatlan
Eladó
családi ház
69 000 000 Ft (~ 176 471 €)
Nógrád - Tolmács


Építés éve 1992
Alapterület:240 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777657
   
Eladó - családi ház - Tolmács :

Tolmácson, a Börzsöny lábánál, egy csodálatos kis falu csendes utcájában eladó egy 1800 m2-es telken egy 220 m2 alapterületû családi ház. 1992-ben épült, 2010-ben pedig felújításon esett át. Az alsó szinten dupla beállású garázs és pince található 120 m2. Az emeleten elõtér, amerikai konyhás nappali, négy külön nyíló szoba, egy fürdõszoba zuhanyzóval és káddal, valamint egy különálló toalett került kialakításra.
A házhoz tartozik még egy 12 m2-es terasz, mely a kertre néz. Itt a friss levegõn, napsütésben, madárcsicsergésnél jókat lehet pihenni, vagy akár egy vasárnapi ebédet elfogyasztani.
A házat gondozott kert öleli körül tujákkal, gyümölcsfákkal beültetve.
Az otthon melegérõl kondenzációs kazán és radiátorok gondoskodnak. A vegyes tüzelésû kazán elõkészítése is megtörtént.
A nyári melegben az épület hûtését inverteres klímák biztosítják. Tolmács, ez a kb. 800 fõs kis falu Budapesttõl 54 kilométerre északra, a Jenõi- és a Tolmácsi-patak völgyében fekszik. A kettes számú fõúttól rövid, egy kilométeres bekötõút vezet a csendes, tiszta levegõjû faluba, ahol a település nyújtotta lehetõségek maradéktalanul kielégítik a mai kor emberének igényeit. Kiváló közlekedési feltételeinek köszönhetõen pár perc alatt elérhetõk a közeli városok – Rétság, Vác –, de a fõváros is csupán egy félórára van. A faluban óvoda és általános iskola is mûködik. A környék bõvelkedik munkahelyekben, és a faluban is jelentõs beruházások történtek az itt lakók örömére. Tolmács környékén – elhelyezkedésének köszönhetõen – kirándulási lehetõségek, városnézés, vízi programok és fesztiválok várják a turistákat. A kirándulók kedvenc helyei közé tartozik a Börzsöny hegység, számtalan gyönyörû látnivalóval és túraútvonallal.
Tolmács nevezetességei közé tartozik a római katolikus templom és a Kálváriadomb, valamint a falu közepén található a Szentiványi kastély, mely a 18. században épült barokk stílusban. A szomszédos településen a Bánki-tó felújított strandja várja a fürdõzni vágyókat. A horgászok egyik kedvence pedig a diósjenõi tó. Ha szeretne egy mesebeli kis faluban, csodás helyen lakni, akkor ez az ingatlan alkalmas lehet ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irány ár: 69 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Tolmács

Eladó családi ház Nógrád Tolmács

Eladó családi ház Nógrád Tolmács

Eladó családi ház Nógrád Tolmács

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max