ingatlan
Eladó
családi ház
115 000 000 Ft (~ 292 621 €)
Komárom-Esztergom - Tata
Tóváros


Alapterület:300 m2
Szobák száma:8+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778580
   
Eladó - családi ház - Tata :

Tata tóvárosi részén kínálok megvételre számos vállalkozási tevékenység megvalósítására alkalmas családi házat, ami akár egyben romantikus stílusú, igényes otthona is lehet, vadregényes kerttel, önálló garázzsal és rengeteg extrával!
1964-ben épült 30-as tégla falazatú 2szintes családi ház alsó szintje 2004-ben teljeskörû felújításon esett át, a tetõtér és a teraszok ekkor épültek!
Az ingatlan kialakítása miatt rengeteg lehetõséget rejt magában, úgy mint:
- Airbnb apartmanok üzemeltetése, melyhez adott 4db különálló apartman.
- Étterem létesítése, melyhez adott egy hatalmas, gépesített tölgyfa konyha, tágas, napfényes terek, tárolónak alkalmas helyiségekkel és egy iroda.
- Bed & Breakfast panzió üzemeltetése étkeztetéssel, melyhez adottak a különálló apartmanok, közös étkeztetõ részleggel, recepciónak ideális szoba a bejárat mellett.
A ház ugyanakkor kisebb átalakítással tágas álomotthona lehet kétgenerációs nagycsaládnak is.
Jelenleg 2db fedetlen felszíni autóbeálló, 2db önálló garázs került kialakításra és a fennmaradó kb.1200nm-es kertben a lehetõség adott a parkolóhelyek számát bõvíteni.
A vadregényes kertben sombokor, cseresznyefa, meggyfa, almafa, szederfa és hársfa édesíti meg az itt élõk életét! Egy hatalmas (31,5nm-es) teraszról élvezhetjük a kert szépségét jó idõben, illetve egy fedett, 22,5nm-es teraszon hallgathatjuk a madárcsicsergést akár télen-nyáron!
Fúrt kútnak köszönhetõen a növények gondozása gazdaságos.
A ház rezsije kb. 40eFt/hó.
Fûtése központi Saunier Duval típusú kombi gázkazánról megoldott, minden helyiségben saját termosztáttal felszerelt radiátorokkal. Földszinten, a nappaliban egy hangulatos cserépkályha mellett teázhatunk, forraltborozhatunk a hideg téli napokon. Melegvíz ellátást igény szerint a gázkazán, vagy egy napkollektor segítségével 2 db villanybojler biztosítja (120L-es és 200L-es).
Az épület alagsorában garázs, szerelõakna, tároló és a kazánház található.
Minden nyílászáró kétrétegû üvegezésû, szúnyoghálókkal felszerelve a földszinten és redõnyökkel az emeleten. Emeleti szobákban klíma biztosítja a kellemes hõérzetet nyáron.
Déli fekvésének köszönhetõen a ház abszolút ideális napelem rendszer kiépítésére!
Vételár részét képezi az egyedileg készített tölgyfa konyha bútor, beépített gépekkel és a beépített fa gardróbszekrény!
Amennyiben felkeltette érdeklõdését ez a rengeteg lehetõséget magában rejtõ tatai ingatlan, jöjjön el és nézzük meg együtt!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Tata

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max