ingatlan
Eladó
családi ház
110 000 000 Ft (~ 279 898 €)
Pest - Szokolya


Építés éve 1950
Alapterület:204 m2
Szobák száma:6+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778410
   
Eladó - családi ház - Szokolya :

Eladó Szokolya 975 nm-es patakparti telkén két családi ház, melyek gázfogyasztás szempontjából KÜLÖNÁLLÓ FOGYASZTÓ LAKÁSOKNAK MINÕSÜLNEK, garázsokkal, mûhelyekkel.
Utcafronti ingatlan: tégla, és - a Szokolyán oly népszerû -terméskõ ház, mely 82 nm. Benne 2 nagy szoba, 25 nm konyha-étkezõ, elõszoba, hall, fürdõ és mellékhelyiség.
A ház összközmûves, fûtését új Ariston gázkazán, vagy vegyestüzelésû kazán biztosítja. Az ingatlan 2021-ben új tetõt kapott, a konyha pedig új burkolattal és konyhabútorral várja új gazdasszonyát.
Apropó gazdasszony: a patakparti kertben hihetetlen bõséggel termõ gyümölcsfák és ápolt konyhakert biztosíthatja családunk számára akár az egész évi zöldség- és gyümölcsellátást. Ezeket a nyári konyhában tehetjük el télire,és a 10 nm kamrában biztosan találunk számukra elegendõ helyet.
Udvari ingatlan: 2010-ben épült nettó 122, bruttó 144 nm könnyûszerkezetes ház, melyben a csodás belmagasságú nagy nappalin túl 4 szoba, gardrób, 2 fürdõ és gépészeti helyiség van. Ez a ház is kitûnõ hõszigetelésû, mind nyílászáróit, mind falazatát tekintve. Ebbe a házba is új konyhabútor került az elmúlt év során.
Hogy a család férfitagjainak is kedvezzünk: az udvarból 2 garázs, kazánház és 2 mûhely nyílik teret adva ezzel a férfias hobbiknak. Az ingatlan egy helyrajzi számon van, a tulajdoni lapon mindkét felépítmény fel van tüntetve. Szokolyán gyönyörû új bölcsõde és óvoda épült, felújították az iskolát és egészségházat, természetesen bolt, gyógyszertár van; de ami felbecsülhetetlen érték az a természet közelsége, úgy, hogy autóval mintegy 40, zónázó vonattal Kismarosról 38 perc alatt érünk be Budapestre.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Eladó családi ház Pest Szokolya

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max