ingatlan
Eladó
családi ház
49 900 000 Ft (~ 126 972 €)
Nógrád - Rétság
Nincs megadva


Építés éve 1983
Alapterület:278 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777640
   
Eladó - családi ház - Rétság :

Rétságon eladó 1000 m2 telken egy 287 m2 alapterületû családi ház.
Az ingatlan a 80-as években épült. 2018-ban részleges felújításon esett át: külsõ szigetelést kapott, mûanyag nyílászárókat építettek be és a tetõ is fel lett újítva, a cserép cseréje is megtörtént. A ház lakótere három szintes szinteltolással került kialakításra.
A földszinten található a konyha fõzõfülkével, fürdõszoba toalettel, egy világos nappali, melybõl egy fedett teraszra és a kertbe lehet kilépni.
A félemeleten egy szoba és egy kádas-zuhanyzós fürdõszoba toalettel található.
Az emeleti részen 2 külön nyíló szoba került kialakításra.
A padlástérben egy fél- és egy nagyszoba található, mely akár gyerekek játszószobájává is alakítható. Rétságon minden megtalálható, amire a mindennapi élet során szükségünk lehet: bölcsõde, óvoda, iskolák, élelmiszerüzletek, orvosi rendelõ, gyógyszertár.
A tömegközlekedés kiváló, Budapest autóval pedig 50 perc alatt megközelíthetõ. A környéken rengeteg a látnivaló. A pihenni és kikapcsolódni vágyók is megtalálják az erre alkalmas helyeket.
A szomszédos Bánkon a tó strandolási és horgászási lehetõséget kínál. A Börzsönyben nagyokat kirándulhatunk.
A gyerekeknek Nõtincsen a Sehol-sziget nyújt kikapcsolódási lehetõséget és számtalan élményt.
Nógrád megye rengeteg látnivalót tartogat számunkra . Ha szeretne egy nyüzsgõ városban, mégis csendes kis utcában lakni, és szeretné felfedezni Nógrád vármegye csodáit, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irányár: 49,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Rétság

Eladó családi ház Nógrád Rétság

Eladó családi ház Nógrád Rétság

Eladó családi ház Nógrád Rétság

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max