ingatlan
Eladó
családi ház
94 900 000 Ft (~ 242 711 €)
Pest - Ráckeve
Belváros


Építés éve 2019
Alapterület:145 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778868
   
Eladó - családi ház - Ráckeve :

Ráckeve kertvárosi részén, Hévhez közel részen került megépítésre az alábbi családi ház. Az ingatlan egy-két éve épült egy 2400 nm területû telken. Az ingatlan hasznos lakótere: 145 nm, ezen kívül két terasszal rendelkezik az elsõ, a bejárat felõli terasz 6.88 nm, és a nappaliból nyíló fedett terasz mérete pedig 79,93 nm. Az ingatlan elrendezése:
Elõtérbe érkezünk az épület egyik részében a gyerekek „birodalma „került kialakításra. Itt két hálószoba egy fürdõszobát alakítottak ki. Az elõtérbõl tudjuk megközelíteni a gépházat is, ahol egy vendég mosdó is helyett kapott. A ház központi része- szíve a hatalmas amerikai- konyhás nappali, melynek egyedül álló belmagassága igazán magával ragadó. A nappaliból, illetve szülõi hálóból is nyílik lehetõség a hátsó terasz megközelítésére. A részben fedett 79,93 nm-s teraszról a kert hátsó részét teljes egészében belátjuk, miközben a gyerekek medencéznek és játszanak. A ház építési módját tekintve az egyik legjobb és leginkább energia takarékosabb, azaz Fõfalai Thermoblokból épültek, a belsõ válaszfalak pedig ytongból. Mi is a thermoblok?: A Thermo-Block falazóelemek küllemre a beton zsalukövekhez hasonlíthatóak, viszont polisztirol alapanyagból ( Neopor F 2400 grafitos anyag ) készülnek, melyekbõl közel nulla energiaigényû házak, A+ energiaosztályú épületek, passzív/aktív házak egyaránt megépíthetõek.
Annak, akinek fontos az energiatakarékosság, aki hõszigeteléssel energiát,pénzt, idõt szeretne megtakarítani, érdemes az energiatakarékos Thermo-Block építési rendszert választania További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Eladó családi ház Pest Ráckeve

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max