ingatlan
Eladó
családi ház
154 900 000 Ft (~ 394 148 €)
Pest - Perbál


Építés éve 2019
Alapterület:149 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778697
   
Eladó - családi ház - Perbál :

Önálló családi ház telekkel Perbálon eladó ,Falusi CSOK igénybe vehetõ. A 38-as téglából épült családi ház akár két generáció együtt lakhatására is megfelelõ lehet, mivel a bejárat mellett rögtön egy külön 14 nm szoba fürdõszobával és közlekedõvel lett kialakítva . Különben az egyszintes ház a mai igényeknek megfelelõen épült a kialakítás , az energetika és az elhelyezkedés tekintetében. A központi hely 32 nm-es nappali-teraszos és kertkapcsolatos- és a hozzá tartozó konyha-étkezõ -kamra teljesen el van különítve a többi helyiségektõl, mint ahogy a terveken is látható. A valóságban is érdemes megnézni abban az esetben ha Perbál település megfelel a keresésnek.
A telek enyhén lejtõs ezért volt lehetõség arra, hogy belülrõl szinteltolással oldják meg a közös terek elkülönítését.
Egyéb információ: Led lámpatestek , a szobákban RGB-s mely mobil alkalmazáson keresztül is vezérelhetõek, központi vízlágyító, Wolf gázkazán, nappaliban 5.1 hangrendszer kiépítése falban elvezetve végcsatlakozókkal; beépített konyhabútor-mosogatógép-sütõ és fõzõlap.
A kert részben már rendezett egy része térkõvel fedett, egy része murvával ; 5 méter átmérõjû medencének kialakított hely. A kapu elektromosan nyitható de a kaputelefon kialakítása még folyamatban van. A ház biztonságáért riasztó felel.
A lakóépület bruttó alapterülete 184 nm, a hasznos belsõ területe: 136 nm ; a fedett bejárat és a terasz 14 nm. A telek 801 nm. Perbál a Szél Kálmán tértõl kb.22 km távolságra van Budakeszitõl 16 km, Piliscsabától kb 10 km.
Az M1-es autópálya Herceghalmi- Zsámbéki lejárótól 12 km távolságra.
A község kb 2100 lakosú, folyamatosan fejlõdõ település, iskola, óvoda, egészségügyi központ bevásárlási lehetõség mind adott, valamint bölcsõde is épülni fog.
Jó a közösség és nincs messze Budapesttõl viszont még is csendes és nyugodt környék.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Eladó családi ház Pest Perbál

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max