ingatlan
Eladó
családi ház
30 900 000 Ft (~ 79 028 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Sóstóhegy


Építés éve 1975
Alapterület:90 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778306
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

Nyíregyháza-Sóstóhegyen eladásra kínálunk egy földszintes, részben alápincézett kb. 90nm-es, 2 szobás, szilikát falazatú, parkettás, fa és mûanyag nyílászárós, gáz-cirkó és vegyes tüzelésû fûtéssel ellátott családi házat, berendezéssel együtt. A lakóépület összkomfortos, ivóvíz ellátás fúrt kútról megoldott, de a telken belül a vezetékes víz is megtalálható.
A házban egy 20 és egy 25 nm-es szoba található, melyekbõl könnyen kialakíthatóak kisebb, külön nyíló szobák. A konyha tágas, világos, az étkezõ funkcióját is kényelmesen ellátja.
Az épület alatt egy kb 20 nm-es pincerész található, melyben a vegyes-tüzelésû kazán is helyet kapott. A telek területe kb. 1500 nm, igény szerint egy külön helyrajzi számon lévõ 1500 nm-es építési telek vásárolható az ingatlanhoz, melyen egy üzlet rendeltetésû épület található. Az udvarban található:
Egy teljesen alápincézett, hangulatos nyári-konyha, melybe az elektromos áram be lett vezetve.
Három gépkocsi számára elegendõ, külön bejáratú garázs, az egyik szerelõaknával ellátva.
Melléképület, melyben tárolók lettek kialakítva kerti szerszámok részére.
Állattartásra alkalmas épületrész. Az ingatlan megegyezés szerint, rövid idõn belül költözhetõ. Vállalkozás céljára is kiválóan alkalmas lehet, család számára is ideális! Csere lehetséges, Nyíregyháza jósavárosi, másfél szobás 5. és 10. emelet közötti lakásra! Kérem tekintse meg! Várom hívását.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max