ingatlan
Eladó
családi ház
79 900 000 Ft (~ 204 872 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Oros


Építés éve 1985
Alapterület:140 m2
Szobák száma:4+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778263
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

Nyíregyháza - Oros övezetében eladó egy körülbelül 140nm-es, nappali + 4 szobás, szintes, gáz + vegyes tüzelésû kazánnal fûtött, tégla falazatú családi ház, melyhez tartozik két különálló összkomfortos lakrész, és vállalkozás céljára alkalmas épületrész. Akár több generációs család számára, vagy vállalkozás céljából is kiváló választás, befektetési lehetõség. A lakóház elosztása: Földszinten: elõtér, konyha-étkezõ-nappali, dolgozószoba, fürdõszoba, erkély. Az emelten: 3 hálószoba, fürdõszoba, erkély, hatalmas fedett terasz. Az emeletrõl lépcsõ vezet a tetõtérbe, ahol kialakítható további 2 kisebb hálószoba. A ház alatt pince található, melyben garázs, kazánház és tárolóhelyiségek kerültek kialakításra. Az udvarról megközelíthetõ egy második garázs is. Az épület 2020-ban belsõ felújításon esett át. A második lakrész felújítandó, kb 80 nm-es, emeleti kialakítású. Itt nappali, konyha, fürdõszoba, 2 szoba található. Bejárata az emeleti teraszról nyílik. A harmadik lakrész tetõtéri kialakítású, külön bejárattal rendelkezik, szintén összkomfortos. Itt nappali, fõzõfülke, zuhanyzós WC és 3 kisebb szoba található. A 2. és 3. lakrész alatt helyezkedik el a gazdasági épületrész, amely több helyiségbõl áll, alapterülete körülbelül 6-700 nm.
Alkalmas lehet üzlet, iroda, mûhely, raktár üzemeltetésére. Minden lakrész és gazdasági épületrész kívülrõl is külön megközelíthetõ, így akár igény szerint több felhasználási lehetõséget rejt magában egyidõben. Minden közmû bekötve, a lakások és a gazdasági épületek is fûtöttek, ivóvízzel, lakossági és ipari árammal ellátottak. Szennyvízelvezetés a teljes épületegyüttesben megoldott. A kert 1616 nm-es, nagyrészt aszfalt burkolatú a korábbi vállalkozási tevékenység miatt. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!
Kérem tekintse meg!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max