ingatlan
Eladó
családi ház
67 000 000 Ft (~ 170 483 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Tünde utca környéke


Építés éve 1996
Alapterület:163 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778228
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

BORBÁNYA, CSENDES UTCÁJÁBAN CSALÁDI HÁZ ELADÓ!!! Az ingatlan frissen lett felújítva, mely során mûanyag nyílászáró került beépítésre, szigetelés, külsõ-belsõ festés, stablon deszkák és vízelvezetõ csatornák cseréje történt. Az épület 2 szintes a felsõ szinten található 3+1 félszoba, zuhanyzós fürdõszoba +WC, illetve a közlekedõ részben ki lett alakítva egy konyharész. A szobák laminálva lettek ezen a szinten. Az alsó szinten található szép tágas étkezõ és nappali, sarokkádas fürdõszoba +WC illetve konyha+spájz. Ezen a szinten márvány és csempe van a padlózaton. Az ingatlannak 2 bejárata van a hátsó bejárat egy ponyvázott fél teraszra nyílik, melyen külön kialakításra került a kazánház ami tágas így jelenleg éléskamraként is funkcionál, de alkalmas tárolónak is.
A telek mérete kb 850 nm-es, amely részben füvesített a kocsi beálló pedig térkövezett. Az udvaron továbbá található egy kétállásos lemezgarázs is ami megállapodás kérdése. Az ingatlan világos, tágas és csendes nyugodt utcában található. Hitel és Csok igényelhetõ. Várom, hívását!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max