ingatlan
Eladó
családi ház
43 000 000 Ft (~ 110 256 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Ókistelekiszőlő


Építés éve 2000
Alapterület:89 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778170
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

Nyíregyháza, Debreceni út övezetében, csendes utcában eladó egy felújított, 89 négyzetméteres, nappali + 3 szobás családi ház. A ház elosztása:
89 négyzetméter lakóterület, 30 négyzetméteres télikert, 36 négyzetméteres garázs. A házban elõszoba, konyha-étkezõ-nappali, kamra, 3 hálószoba, fürdõszoba és WC található, 30 négyzetméteres télikert tartozik hozzá. A garázs a télikertbõl is megközelíthetõ, illetve a pihenõkertbe is innen juthatunk ki.
Az ingatlan kiépített kamerarendszerrel megfigyelt. Az épület felújítása 2018 és 2020 között történt. Falazata 30-as Ytong, mely a 38-as Porotherm tégla szigetelõképességével egyenértékû. Fûtését kondenzációs gáz-cirkó kazán biztosítja radiátor hõleadókkal. Hûtõ/fûtõ klíma gondoskodik a nyári melegben a kellemes hõmérsékletrõl. A nagyjából 600 négyzetméteres kert lehetõséget nyújt kerti sütögetésre, található rajta filagória. Öntözéshez fúrt kút használható. Ideális méretû pihenõkert. A kertbe történõ bejutást elektromos kapu teszi kényelmesebbé. Parkolás 2 állásos garázsban, és az udvaron is lehetséges. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max