ingatlan
Eladó
családi ház
119 000 000 Ft (~ 304 348 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Borbánya


Építés éve 2003
Alapterület:190 m2
Szobák száma:4+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778149
   
Eladó - családi ház - Nyíregyháza :

Nyíregyháza, Borbánya övezetében minden igényt kielégítõ 4 szoba - nappalis - konyha - étkezõs, 2 fürdõszobás, 190 nm-es tégla építésû, parkosított mediterrán stílusú családi ház eladó! Úgy gondoltam, hogy nem fogom leírni egy ingatlanra sem, hogy egy "igazi gyöngyszem". De ez a ház tényleg az! Néhány lényegesebb jellemzõ: - Borbánya családi házas övezetében, csendes murvás utcában található,
- 1040 nm-es parkosított, falazott kerítéssel körbe kerített kertben gyönyörû növények, nyári konyha, jakuzzi, állított medence, pihenõ sarok, épített grillezõ, tároló (fúrt kút, öntözõrendszer van).
- A családi ház 4 szoba ( 3 hálószoba, 1 dolgozó szoba), nappali - konyha - étkezõ, kamra, gardrób, mosókonyha, 2 fürdõszoba (egyikben zuhanyzó, másikban épített zuhanyzó és kád), elõszoba, közlekedõ.
- A belsõ teret a kétoldalú kandalló, fa látszógerendák, fa tartó oszlopok és dekor képek teszik egyedivé.
- Extra méretû terasz ( 60 nm), mely részben fedett, részben nyitott, nappali és kert kapcsolatos.
- Jelenlegi tulajdonosai 2003-ban saját részre építették, azóta is folyamatosan karbantartják, a burkolatok 2 éve lettek cserélve. Falazata 38-as tégla, minõségi fa nyílászárók, fa zsalugáterrel, mediterrán cseréptetõvel.
- Fûtése a pincében (30 nm) található gázkazánról, vagy a fatüzelésû kazánról megoldható, padló- és radiátoros fûtéssel, ezenkívül a dupla kandallóval, hûtõ-fûtõ klímával is lehetséges.
- A családi házhoz tartozik még egy kb. 40nm-es garázs és a kertben egy különálló, kb. 20 nm-es garázs, amely tárolóként is használható. A ház és a kert kialakítása tökéletes kisebb-nagyobb családi és baráti összejövetelekre, munka utáni és hétvégi pihenésekre. Várom hívását, mert ezt az ingatlant személyesen kell megnézni!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó családi ház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max