ingatlan
Eladó
családi ház
7 200 000 Ft (~ 18 321 €)
Nógrád - Mátraverebély
Szentkút


Építés éve 1960
Alapterület:52 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777600
   
Eladó - családi ház - Mátraverebély :

Eladó vidéki otthon Nógrád vármegyében, Mátraverebélyen.
Barátságos és hangulatos kistelepülésen kínáljuk ezt a kényelmes, egyszintes házat, mely méreténél fogva könnyen fenntartható egyedülállóknak, pároknak, akár kisnyugdíjasnak. Déli fekvésû, így körbenapozott, világos élettér. Két szoba, mely jelenleg egymásból nyílik, de kis átalakítással külön nyílóvá tehetõ, konyha, spejz és elõszoba található benne. A fürdõszoba kialakítása az új tulajdonosra vár. A víz a házba nincs bevezetve, de az udvaron belül minden közmû megtalálható (villany, víz, gáz, csatorna). Fûtése kályhával megoldott, külsõ tárolók, ólak rendelkezésre állnak, ha az új tulajdonos állatokat szeretne tartani. Kertjében most is sokminden megterem, de egy gondos gazda munkája visszaadhatná a kert régi varázsát. Ebben egy saját kút is segíti majd a leendõ tulajdonost.
A mindennapi élethez szükséges feltételek adottak a községben: óvoda, általános iskola, posta, bolt, orvosi rendelõ és polgármesteri hivatal is. Elõre egyeztetett idõpontban megtekinthetõ.
Kedvezõ ár: 7.2 M Ft

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Mátraverebély

Eladó családi ház Nógrád Mátraverebély

Eladó családi ház Nógrád Mátraverebély

Eladó családi ház Nógrád Mátraverebély

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max