ingatlan
Eladó
családi ház
58 900 000 Ft (~ 149 873 €)
Pest - Göd
Felsőgöd


Építés éve 1980
Alapterület:58 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778825
   
Eladó - családi ház - Göd :

Felsõgödön, a Duna-parthoz rendkívül közeli, 527 m2-es telken 58 m2-es családi ház eladó. Az ingatlanban található elõszoba, két szoba, konyha, fürdõszoba és egy tágas, világos, kertre nézõ nappali. A szobák külön nyílnak. A 14 m2-es terasz a nappaliból és az elõszobából is megközelíthetõ. Az alsó szinten található egy 56 m2-es garázs mûhellyel. A fûtésrõl és melegvíz-ellátásról kombi gázkazán gondoskodik.
A fa és mûanyag nyílászárók jó állapotúak, a ház falazata téglából épült. Parkolás a garázsban, utcán, udvarban egyaránt megoldható. A tetõ, a fürdõszoba és az elektromos hálózat nyolc éve felújításon esett át.
Az udvar rendezett, a kert öntözése gyûrûs kútból megoldható.
A kertben magas fenyõfák és egy diófa ad kellemes árnyékot. A garázslejáró jól átgondolt, vízelvezetése kiválóan megoldott a legnagyobb esõben is. Az ingatlan betonfödémes, emelet építhetõ rá.
Az alsó szint sokféleképpen hasznosítható. Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy nyugodt, zajtól és átmenõ forgalomtól mentes, de mégis Duna-parthoz közeli ingatlanban élni. Egy kis ráfordítással kiváló lehetõség nyílik egy jó, élhetõ otthon megteremtésére.
Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehetõ. Kiváló elhelyezkedés a Felsõgödi vasútállomás ami pár perc sétával elérhetõ, innen a Nyugati Pályaudvarra utazhatunk 30 perces menetidõvel. A közelben bevásárlási lehetõségek, pékség, zöldséges, hentes, orvosi rendelõ, gyógyszertár. Általános iskola, óvoda és bölcsõde is séta távolságra elérhetõ. Hiteltanácsadóink ingyenesen segítenek önnek kiválasztani a legcélszerûbb hitelkonstrukciót. Amennyiben felkeltettem érdeklõdését, hívjon fel, megtekintés elõre egyeztetett idõpontban! Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti önt az ingatlanvásárlásban: -Ingyenes hitelügyintézés
-Földhivatali ügyintézés
-Jogi háttér biztosítás
-Energetikai tanúsítvány elkészítése
-Értékbecslés
-Ingyenes tanácsadás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max