ingatlan
Eladó
családi ház
180 000 000 Ft (~ 458 015 €)
Pest - Dunakeszi


Építés éve 1990
Alapterület:280 m2
Szobák száma:8
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777700
   
Eladó - családi ház - Dunakeszi :

Eladásra kínálok Dunakeszi szívében egy luxus ingatlant!
Dunakeszi a fõváros agglomerációjának egyik legjelentõsebb települése, mely kedvezõ adottságai révén dinamikusan fejlõdõ város. Itt került eladó sorba egy minden igényt kielégítõ, impozáns, 280 m2-es luxus családi ház, gyönyörûen gondozott dísznövényekkel, melyek öntözésérõl automata öntözõrendszer gondoskodik. A kerti utak fagymentesítését, ide értve a felszíni bejáróra vezetõ térburkolt lejárót is DEVIreg berendezések telepítésével biztosították. Az épület egy exkluzív családi ingatlan, melyben elrendezése révén egymástól független, szeparált lakórészek kerültek kialakításra. Elektromos automata kapun juthatunk be.
A gyönyörû, tágas, nagy teren keresztül jutunk el a cseresznyefa konyhába, melyet az ebédlõ köt össze a kandallós, hatalmas méretû nappalival/társalgóval.
A nappali térbõl üvegfalon át nézhetõk az egy szinttel lejjebb lévõ, kertkapcsolatos, beépített pókerasztallal ellátott medencében fürdõzõk.
A földszinten helyezkedik el a szülõi lakosztály, ami helyt ad egy fürdõszobának, amelyben külön sarokkád, tusoló, és wc található bidével együtt. Az emeleti szinten van egy modern konyha, 2 hálószoba - melyek közül az egyikhez külön mosdó tartozik -, és egy nagy tágas nappali, melyekbõl gyönyörû szép terasz nyílik, továbbá egy kis erkélyrész a folyosóról.
A szuterén szintrõl még szó sem esett, noha az itt kialakított 50 m2-es dolgozószoba plusz konyha is mind a maximális igényesség jegyében került kialakításra. A duplakomfortos házban a fûtést gázcirkó, másodlagosan egy csodálatra méltó kandalló melege szolgáltatja. Az ingatlanban minden közmû bevezetésre került, ahogyan az ipari klímaberendezés, kamerarendszer is. A felsorolás még korántsem teljes, rengeteg extra lelhetõ fel ebben az igazán egyedi kialakítású luxusházban! A ház tehát új tulajdonosát várja, aki nemcsak szereti az exkluzív szépséget, hanem felismeri a magas színvonalú beltartalmat is, az egyedi építészeti megoldások hozzáadott értékét is.
Legyen ez a csodálatos otthon az öné! Irányár: 180 millió Ft. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generál kivitelezés
- Értékbecslés Köszönjük, ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max