ingatlan
Eladó
családi ház
131 900 000 Ft (~ 338 205 €)
Pest - Dunakeszi


Építés éve 1985
Alapterület:180 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777676
   
Eladó - családi ház - Dunakeszi :

Dunakeszi központjában, mégis csendes kis utcában kínálok eladásra egy 700 m2-es telken egy 180 m2 alapterületû, kétszintes családi házat. Az ingatlan 1985-ben épült, azóta több felújításon esett át.
A tetõszerkezetet 2019-ben 15 cm purhabbal szigetelték, a nyílászárók három rétegû termo mûanyag ablakokra lettek cserélve. Az ingatlan kitûnõ állapotnak örvend, rendszeresen karban van tartva. Az alsó szinten található egy világos nappali étkezõvel, egy konyha újonnan beépített, magasfényû fehér konyhabútorral.
Ezen a szinten található még két külön nyíló szoba és egy fürdõszoba toalettel.
A nappaliból és az egyik hálószobából egy kis teraszra léphetünk ki. Az emeleten találunk három külön nyíló hálószobát, egy gardróbszobát és egy fürdõszobát toalettel. Az ingatlan melegérõl okosradiátorok gondoskodnak.
A házba a gáz is be van vezetve, a gázcirkó felszerelve, de jelenleg nincs üzembe helyezve. Az ingatlant gondozott kert öleli körül, melyben hatalmas játszótér került kialakításra a gyermekek számára. A ház alatt van egy 95 m2-es teremgarázs tárolóval, mely két autó tárolására alkalmas.
Az udvaron belül még egy külön garázs is található, melyben egy autó fér el. Az ingatlant minden oldalról magas kerítés határolja, mely elektromos kapuval lett megépítve. A házat riasztó- és kamerarendszer védi. Dunakeszi infrastruktúrája kiváló; megtalálható iskola, óvoda, élelmiszerüzletek, bevásárlóközpont, orvosi rendelõ.
Budapest autóval negyedóra alatt megközelíthetõ. Ha szeretne egy jól elrendezett ingatlanban, szép környezetben lakni, ahol mégis minden megtalálható, akkor ez az ingatlan alkalmas lehet az ön és családja számára. Irányára 131,9 M Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max