ingatlan
Eladó
családi ház
145 000 000 Ft (~ 371 795 €)
Budapest - 16. kerület
Rákosszentmihály


Építés éve 2002
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Kálmán Mirtil

Tel.: +36209474700
mirtil.kalman@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779413
   
Eladó - családi ház - Budapest 16. kerület :

Fantasztikus lehetõség akár 3 generáció kényelmes együttélésére a 16. kerület legjobb részén!
Csendes, családi házas környezetében eladó egy 1998-ban épült, 753 nm-es, önálló telken lévõ 180 nm-es családi ház és egy 45 nm-es kis ház + 20 nm-es garázs! A 21 méter széles telken elhelyezett fõ épület jelenleg két külön lakásra lett osztva, oly módon, hogy az épületnek két bejárata van, így a két szinten egy-egy család él egymástól elszeparáltan.
A fõ épületben a földszinti lakás 110 nm-es és rendelkezik egy 48 nm-es amerikai konyhás nappalival+étkezõ+konyha helyiséggel, ahol helyet kapott a nappali dísze a cserépkályha.
Itt található egy 28 és egy 22 nm-es hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdõszoba.
Az emeleti lakáshoz kényelmes lépcsõ vezet fel, a lépcsõ alatt egy tároló került kialakításra. A lépcsõ mellett található azaz ajtó amit jelenleg gipszkarton fed, de annak megnyitávásal a két szint összenyitható!
Az amerikai konyhás nappali+konyha+étkezõ hasznos alapterülete 36 nm. A két szoba 12 és 16 nm-esek. Az emeleten van még egy fürdõszoba és egy gardrób szoba is!
A telek végében egy 45 nm-es épület áll aminek része a 20 nm-es szobába, a konyha kamrával és egy zuhanyzós fürdõszoba.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak az érdeklõdõknek, akik nem szeretnének építkezni, viszont szívesen kialakítanak egy meglévõ, jó adottságú ingatlanból egy álomotthont intim, csendes szép kerttel! Családoknak, befektetõknek is jó lehetõség!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max