ingatlan
Eladó
családi ház
299 999 000 Ft (~ 763 356 €)
Budapest - 16. kerület
Cinkota


Építés éve 2000
Alapterület:560 m2
Szobák száma:15+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778706
   
Eladó - családi ház - Budapest 16. kerület :

ELADÓ a XVI. kerületi Cinkota belsõ, közkedvelt családi házas részén remekül kialakított luxus ingatlan, amelynek tervezése lehetõvé teszi, hogy akár két generáció is kényelmesen együtt, de mégis külön lakótérben élhessen vagy akár vállalkozást mûködtessen!
A kialakított építészeti és gépészeti megoldások egyedi tervezésûek. A 2000-ben épült, 3 szintes földszint, emelet + teljes értékû alagsori 560 nm-es rendkívül világos, napfényes D, DNY, DK fekvésû családi ház egy 1250 nm-es saroktelken helyezkedik el.
A bejárati szinten található egy 42 nm-es amerikai konyha, egy tágas 76 nm-es nappali, ahonnan kiléphetünk a kert kapcsolatos 40 nm-es teraszra, valamint 1 hálószoba, 1 dolgozószoba és fürdõszoba, garbó, kamra.
Az elsõ emeleten 4 (2 db 21 nm és 2 db 12,5 nm) szoba és 2 fürdõszoba található. Mindegyik szoba erkély kapcsolatos. Az emeleten a padlástér további hasznosítható területeket rejt. Az emeleti galerinál a lépcsõ feljárónál belsõ fali csobogós szökõkút teszi egyedivé a teret.
Az alagsorban teljes értékû belmagasság (fitnesz terem, szépészeti stúdió szolárium egyéb vállalkozás kialakítható, üzemeltethetõ, bérbeadható) 7 különbözõ méretû szoba, 3 fürdõszoba és tárolók alkalmasak a felsorolt tevékenységre. Természetesen lakóegységnek is megfelelõ. Jelenleg szauna is üzemeltethetõ.
Az autóbeállóban 2-3 autó kényelmesen parkolhat a ház mellett. Mûszaki leírás:
A ház 38 as porotherm téglából épült. Modern mûanyag 2 rétegû üvegezésûre cserélve az összes nyílászáró. Árnyékolást elektromos redõnyök biztosítják. Az ingatlanon belül gáz kazános padló és radiátoros fûtés mûködik, valamint a használati melegvizet is a kazán biztosítja. A nappaliban kandalló adja meg a téli esték hangulatát. A hidegebb enyhe és melegebb napokon a teljes ingatlant fan coil rendszer temperálja, hûti.
A parkosított kertben fûthetõ vízforgatós medence és külön kör alakú üllõ jakuzzi szolgálja a kényelmet. Kis halastó – szökõkúttal a teraszról látható a kertben.
Az autó parkolás és bejutást tolókapu és személyi bejáratra alkalmas kis kapu biztosítja.
A telek magas betonelemes kerítéssel elhatárolt. Infrastruktúra:
Bevásárlási lehetõség, iskola, óvoda, orvosi ellátás, tömegközlekedési eszközök a közelben.
Naplás-tó, Szilas patak 5-10 percre elérhetõ a kikapcsolódásra aktív pihenésre vágyók részére. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklõdését hívjon bizalommal. Ha az ingatlan vásárláshoz hitelre vagy CS.O.K.-ra van szüksége hitel tanácsadónk ingyenesen segít önnek kiválasztani legoptimálisabb hitelkonstrukciót a piacon található lehetõségek közül.
Ingatlanja értékesítésében szintén közremûködünk igénye esetén.
Az ingatlan alkalmas nagyobb családok, több generációs lehetõséget keresõk részére, valamint vállalkozás vitelére, esetleg befektetésre. Várom megtisztelõ hívását akár hétvégén is!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max