ingatlan
Eladó
családi ház
699 000 000 Ft (~ 1 792 308 €)
Budapest - 03. kerület
Testvérhegy


Építés éve 2023
Alapterület:400 m2
Szobák száma:6+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778859
   
Eladó - családi ház - Budapest 03. kerület :

Szeretne úgy élni nap mint nap, hogy sehova nem kell elutaznia egy kis feltöltõdésért? Akkor jó hírem van, megtalálta minden igényt kielégítõ pihentetõ otthonát!
Ezen luxus panorámás családi ház egyedülálló a Budai kínálatunkban, mely minden igényt kielégítõ extrákkal rendelkezik.
Eladó Testvérhegy méltán népszerû utcájában egyedi építési megoldásokkal rendelkezõ, gyönyörû kivitelezéssel készült 400 m2-es családi ház, közel 1500 m2 területnyi panorámás telken.
A ház építése 2023ban fejezõdött be, a mai kornak megfelelõ legjobb építõ anyagokkal és megoldásokkal.
Mûszaki adatok: AA tanusitványú Ház! Klíma tégla, 15 cm szigetelés, dupla hõszivattyú, napelem, padló és mennyezeti fûtés és medence fûtés és hûtés, 3 rétegû 6 légkamrás ablakok, nagy ablak felületek, óriási terek , 2,80 m belmagasság, szellõztetõrendszer, prémium burkolati anyagok az óriási nappali térben pld. valódi fa burkolat a padlón!
A ház elrendezése:
Földszinten : Elõszoba gardróbbal, mosdó, konyha, ebédlõ, wellness részleg, panorámás erkély, emeleten 4 szoba, gardrób,2 fürdõszoba, 3 szobából nyíló panorámás erkély, Pince szint: 2 garázs épület alatt és épület folytatásában, tároló, kerti szinten medence , játszótér, grillezõ, sok zöld felület Földszint: A bejárat ezen a szinten van a házba, rögtön az elõszobába lépünk, mely külön beépített gardróbbal van ellátva és egy mosdóval, innen jutunk be a ház további részeibe: Óriási nappali, ebédlõ és konyha külön térben, átlátszó üvegezés elválasztással. Nagy méretû háztartási helység, wellness részleg ugyanezen a szinten található, külön fürdõszobával, zuhanyzóval, szaunával, hideg merülõ medencével. Itt ki tudunk lépni a gyönyörû panorámás erkélyre.
Az emeleten 4 különálló szoba, a szülõi hálószobához külön gardrób és fürdõszoba tartozik. Ebbõl a szobából gyönyörû kilátásunk van és erkélyre is kiléphetünk. További 3 szoba található ezen a szinten, mely jelenleg 2 gyerekszoba és egy dolgozószobaként üzemel, valamint egy külön fürdõszoba káddal és zuhanyzóval, külön mosdó. A 4 emeleti szobából 3 panorámás erkéllyel ellátott.
A pince szinten 40 m2-es tároló, garázs és mosdó található az udvar felõli oldalon, ezen az oldalon a garázsban egy nagyobb autó elfér, az udvar térkövezett bejárati részénél pedig további 2 autó kényelmesen parkolhat. A ház másik bejáratánál úgyszintén garázs 2 autó számára, valamint a térkövezett beálló elõtti részen további akár 2 autó be tud parkolni.
A kert kiépítése elkezdõdött, fedett úszómedence és fedett grillezõ helyiség- konyha, játszótér, öntözõrendszer lett kialakítva.
Az ingatlan csendes, nyugodt helyen fekszik, elvehetetlen panorámás telekre épült és infrastrukturálisan jól ellátott környék, bevásárlási lehetõségek, a kerület népszerû komoly iskolái pár percre találhatók. Számos kirándulási lehetõséggel a környéken és 15 percre Budapest belvárosától, Busz és Vonat 5 perces távolságra.
Várom az érdeklõdését, az ingatlan garantáltan beleszeretõs!
Ár : 699 M Ft

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max