ingatlan
Eladó
családi ház
260 000 000 Ft (~ 666 667 €)
Pest - Budakeszi
Virágvölgy


Építés éve 1983
Alapterület:360 m2
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778682
   
Eladó - családi ház - Budakeszi :

Ha van Budakeszinek olyan szeglete, amirõl úgy tartják: "oda születni kell", akkor minden bizonnyal, a Mezei Mária utca - Rákóczi u. - Erkel u. - Petõfi u. által körbezárt városrészre gondolnak, a Korányi Szanatórium "alatti" kiemelt zöldövezetre, a mi a XII. kerületi Budakeszierdõvel határos.
Az alábbi ingatlan ezen a területen helyezkedik el, ennek is a tetején, erdõ mellett, csendes mellékutcában, a János-hegy lábánál, hegyvidéki panorámával.
A telek 812 nm-es, K-NY tájolású, kb. 16,2 x 51 méter alapterületû, enyhe nyugati lejtéssel.
Erre a tekintélyes területre épült 1983-ban, a most piacra kerülõ családi ház elsõ tulajdonosától (építtetõjétõl).
A 30-as téglából épült ingatlan 3 szintes, bruttó kb. 364 nm-es, ami nettóban cc. 222 nm-ert jelent. Földszint + emelet + szuterén szint, ami a telek felõl szintben van.
Az épület szintenként bruttó 121,4 nm-es (10,2 x 11,9)
A földszinten 2 szoba, konyha & étkezõ, fürdõszoba, közlekedõ található, és egy 16 nm-es, elektromos kapuval ellátott 1 állásos garázs, illetve egy tágas, 10,5 nm-es terasz.
Az emeleten 4 szoba, fürdõszoba és közlekedõ található, valamint 2 erkély, melyek egyenként cc. 8 nm-esek, panorámások.
A Szuterén szint alapterülete is 121,4 nm. Itt található a gépészet, tároló, illetve egy frissen, újszerûen kialakított 60 nm-es lakás is, mely kertkapcsolatos. A ház tehát kétgenerációs.
Az épület 10 cm üveggyapottal szigetelt, gázfûtéses, de alternatívaként 2 cserépkályhát is építettek, így a téli rezsiköltségek is viszonylag szolidak. A tetõ cserepes lemez borítású, az emeleti födém szigetelt. A ház folyamatosan karbantartott, kimondottan jóállapotú.
Budakeszi legjobb "helye", erdõközelség, gyönyörû kert, csend és rendezett tulajdonosi viszonyok jellemzik, ezt a teljesen önálló, impozáns családi házat, mely most új gazdáit várja!
Az ár irányár!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max