ingatlan
Eladó
családi ház
44 900 000 Ft (~ 114 249 €)
Nógrád - Berkenye


Építés éve 1972
Alapterület:130 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778611
   
Eladó - családi ház - Berkenye :

Nógrád vármegye csodálatos falujában, Berkenye egyik csendes utcájában, 2000 m2-es telken eladó egy 130 m2 alapterületû családi ház.
Az ingatlan 1972-ben épült téglából. A házban elõtér, három világos, tágas szoba, konyha, étkezõ, fürdõszoba káddal és külön toalett található. A konyhából kilépve egy 30 m2-es teraszon találjuk magunkat, ahol reggelente madárcsicsergés mellett fogyaszthajuk el a kávénkat, vagy akár délután egy jó könyv társaságában pihenhetünk. Az ingatlan alatt egy 20 m2-es pince található. A házat füvezett kert öleli körül, melynek locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Az udvaron kapott helyet két külön álló zárt garázs, melybõl az egyik szerelõaknás. Berkenyén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: bölcsõde, óvoda, iskola, orvosi rendelõ, élelmiszerüzlet, étterem. A község a börzsönyi turizmus egyik fõ települése, amely a kirándulni vágyók számára igazi paradicsom. A közelben található a nógrádi vár, Csóványos, Királyrét, de az egész vármegyében sok-sok látnivaló van.
A kirándulók Berkenye éttermében sváb ételkülönlegességeket kóstolhatnak, míg a víztározón csónakázásra is van lehetõség. A faluba vezetõ Kossuth utca virágba borulva várja a látogatókat, ami nem csak szemet gyönyörködtetõ látvány, de úgy tartják, hogy aki egyszer ellátogat a faluba, annyira megszereti, hogy gyakran visszatér ide. A településrõl Budapest 40 perc alatt elérhetõ autóval, de megközelíthetõ busszal és vonattal is.
Ha szeretné hétköznapjait csodás, nyugodt környezetben eltölteni, ez az ingatlan megfelelõ lehet ön és családja számára. Falusi CSOK igénybe vehetõ! Hitelügyintézésben, energetikában, teljes jogi háttérben állok rendelkezésre. Irányár: 44,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max