ingatlan
Eladó
családi ház
58 900 000 Ft (~ 149 873 €)
Nógrád - Balassagyarmat


Építés éve 1968
Alapterület:141 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777707
   
Eladó - családi ház - Balassagyarmat :

Balassagyarmat kertvárosi részén egyedi hangulatú családi ház eladó!
141 m2 lakóterületû, szerethetõ családi otthon keresi új tulajdonosait. Polgári stílust idéz ez a világos, körbenapozott családi ház. A hatvanas évek végén téglából épült, beton alapra, beton födémmel. A nyílászárók fából készültek, hõszigeteltek. A tetõ héjjalása finn zsindely. Az otthon melegét gáz-cirkó biztosítja radiátoros fûtéssel, de alternatív fûtésként rendelkezésre áll 2 jó minõségû cserépkályha és hûtõ-fûtõ klíma is beszerelésre került. A házhoz tartozik még egy 49 m2es pince és több mellékhelyiség is.
Az utóbbi években a ház folyamatos felújításon ment keresztül. Felújították a konyhát-étkezõt, fürdõszobát, WC-t, új burkolatok kerültek beépítésre, megtörtént a víz és villanyvezetékek teljes cseréje
A házba belépve kör alakú nappali- elõszobája teszi különlegessé. Egy légtérben vele amerikai konyhás étkezõ, a közlekedõbõl három külön nyíló hálószoba, gardrób, háztartási helyiség, mosókonyha, fürdõszoba, mellékhelyiség, fedett terasz.
A telek 1346 m2, csodás, dús zöld kertje, különleges növényekkel, térkövezett udvara nagyon kellemes hangulatot áraszt, itt kapott helyet a fedett kocsi beálló, és a nyolc személyes fûthetõ dézsafürdõ is. Terasza kényelmes méretû, kerti bútorok számára is elegendõ helyet és kellõ intimitást biztosít. Némi külsõ felújítás után csodás és különleges otthon boldog és büszke tulajdonosa lehet!
A városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: buszpályaudvar, üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsõde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelõhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttõl 80 km-re, 22-es fõút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Balassagyarmat

Eladó családi ház Nógrád Balassagyarmat

Eladó családi ház Nógrád Balassagyarmat

Eladó családi ház Nógrád Balassagyarmat

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max