ingatlan
Kiadó
üzlethelyiség

130 000 Ft/hó (~ 331 €/hó)
Budapest - 06. kerület
Terézváros (Nagykörúton


Építés éve 2010
Alapterület:21 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Szigeti Róbert

Tel.: +36207791035
dimensiobt@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 765870
   
Kiadó - üzlethelyiség - Budapest 06. kerület :

Üzlethelyiség - kis ékszerdoboz / 6. ker. Weiner Leo u. A KIADÓ ÜZLETHELYISÉG multifunkcionális felhasználási lehetõségekkel bír, IRODA - ÉS SZOLGÁLTATÓ TEVÉKENYSÉG, SZÉPÉSZETI TEVÉKENYSÉG ÉS MÁS TEVÉKENYSÉGEK CÉLJÁRA IS KIVÁLÓAN MEGFELEL. Elhelyezkedése is elõnyös, a környezet infrastruktúrája kiváló. Az ingatlan a VI. kerületben, a Bajcsy Zs. út, a Nyugati pu., a Nagykörút és a Nagymezõ utcai Vigalmi Negyed közvetlen közelében, a Weiner Leó utcában található, üzletileg kiváló környezetben. A HELYISÉG EGYSÉGBEN KERESKEDELMI, IRODAI ÉS SZÉPÉSZETI TEVÉKENYSÉGÛ ÜZLETEK MÛKÖDÖTEK SOK ÉVEN ÁT. KÖZVETLEN ÉS TÁGABB KÖRNYEZETÉBEN RENGETEG KISKERESKEDELMI ÜZLET, KÁVÉZÓ, ÉTTEREM, IRODAHÁZ ÉS EGYÉB SZOLGÁLTATÓ TALÁLHATÓ. A környezet infrastruktúrája kiváló. Az ingatlan 21 M2. ÖSSZTERÜLETÛ, melybõl 16 m2. üzlettér, mely tágas és világos. A helyiség többi részét a konyha-étkezõ és a wc.-kézmosó foglalja el.
A helyiség egység jó állapotú, modern épületben található, UTCAI BEJÁRATTAL, a belsõ tér is jó állapotú, újszerû, jó funkcionális elrendezésû. Az üzlet nagy forgalmat bonyolított hosszú éveken át. A helyiség magánszemély tulajdona, a bérleti díj áfát nem tartalmaz. A közös költség és egyéb közüzemi költségek a helyiség méretét és adottságait tekintve igen alacsonyak. A beépített anyagok, eszközök és beépített bútorok jó minõségûek és elegánsak.
A ház és a helyiség mûszaki állapota és funkcionalitása kiváló.
A ház és a helyiség egyaránt tiszta, ápolt és gondozott. Összterület : 21 m2.
Helyiségek : üzlettér, szoc. blokk, konyha-étk.
Felszereltség : kiváló
Bérleti díj : 130. ezer - Ft. + rezsi Referens :
..... ingatlan szakértõ
.....

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó üzlethelyiség Budapest 06. kerület

Kiadó üzlethelyiség Budapest 06. kerület

Kiadó üzlethelyiség Budapest 06. kerület

Kiadó üzlethelyiség Budapest 06. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max