ingatlan
Kiadó
tégla lakás

180 000 Ft/hó (~ 583 €/hó)
Budapest - 01. kerület
Kuny Domokos

  Kedvencekbe rakom


Alapterület:61 m2
Ingatlan állapota:kifogástalan
Szobák száma:2+ 1 fél
Emelet:5
Fűtés:gáz cirko
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Lift:Van
Parkolás:őrzött parkoló
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:

Otthon és Média Kft.
Otthon Budán Ingatlaniroda
Tel.: 06209943788, 0616103858
major.edit@otthonbudan.hu
Az hirdető további hirdetései: otthonbudan
Ingatlan azonosító száma: 602684
   
Kiadó - tégla lakás - Budapest 01. kerület :

Igényesen felújított kás kiadó a Vár alatt!!!


I. Kuny Domokos utcában, közel a Budai Várhoz, a Vérmezõhöz, a Déli pu-hoz, a MOM parkhoz teljes körûen frissen felújított , Széchényi hegyre és a Várra panorámás lakás várja a felújítás óta elsõ lakóját! A lakásban teljeskörû mûszaki és esztétikai felújítás történt: újak a nyílászárók, minden ablakon redõny van, új a biztonsági bejárati ajtó, valamint a belsõ ajtók is.
Teljesen új a kádas fürdõszoba, szép, igényes burkolatokkal, szaniterekkel, a konyha magasfényú, modern beépített bútorral és gépekkel rendelkezik. Kerámialapos tûzhely, villanysütõ, mikro, elszívó, mosogatógép, rejtett spotlámpás világítás.
A lakás kiváló elrendezésû: elõszoba beépített gardrobszekrénnyel, kádas fürdõ + wc, tágas, amerikai konyhás nappali-étkezõ, zöld belsõ kertre nézõ erkéllyel, egy tágas hálószoba, egy kis szoba gardrobszekrénnyel. A kisszoba dolgozónak, gardróbnak, vagy babaszobának alkalmas. Rezsi kedvezõ: kktg 11200 Ft, a fogyasztás egyedi mérõk alapján fizetendõ.
A társasház liftes, zárt lépcsõház van, emeletenként 3 lakással. A pincében 3 lakásnak közös tároló van.


Kiváló tömegközlekedés: buszok, villamosok, metró a közelben. Az utca parkoló övezet, de a környéken van lehetõség garázs vagy õrzött parkoló bérlésére. 2 havi kaució + elsõ havi bérleti díjjal azonnal költözhetõ. A lakás elsõsorban párnak ideális, max. 1 kisgyerekkel. Megtekintés a bérlõk részére ingyenes. Igény esetén bútorozottan is megbeszélhetõ!


 

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület

Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület

Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület

Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület

Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület

Kiadó tégla lakás Budapest 01. kerület
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max