ingatlan

RE/MAX: Terjeszkedés, hitelcentrum, feng shui

A RE/MAX nemzetközi ingatlan franchise hálózat tavaly nyári magyarországi megjelenését követően... Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - ikerház-félBudapest - 21. kerület
Eladó Lakóingatlan - ikerház-fél

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN: eladó k&eacut...

Eladó - Lakóingatlan - családi házSzabolcs-Szatmár-Bereg - Nyírtelek
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Nyírtelken eladó egy vályog és tufa falazatú, kb 70 nm-es,...

dinamikus terjeszkedésről számolhatott be a 25. RE/MAX iroda ünnepélyes megnyitása kapcsán rendezett sajtóeseményen. A RE/MAX Magyarország 28 franchise partnert szerzett az elmúlt tíz hónap alatt, és több mint 150 értékesítőt képzett ki a hálózat saját, több évtizedes tapasztalatain alapuló oktatási rendszerével. A cég megnyílt irodái jelenleg Budapest 22 pontján, továbbá Szentendrén, Győrött és Pécsett találhatók, de hamarosan újabb irodanyitások várhatók a fővárosban és vidéken egyaránt (pl. Budakeszi, Mosonmagyaróvár, Debrecen).

A RE/MAX Magyarország az elmúlt időszakban értékesítői számára kiépítette Oktatócentrumát, illetve 2007-ben ügyfelei számára - szolgáltatásait tovább bővítve - létrehozta hitelközpontját, a RE/MAX Hitelcentrumot.

A hálózatnak a sajtóeseményen lehetősége nyílt személyesen is bemutatni a média képviselőinek a Hitelcentrum ügyvezetőjét, a banki hitelezés területén több éves tapasztalattal rendelkező Bánhegyi Attilát, továbbá a RE/MAX ingatlanpiaci szakértőjét, a szakmában 14 éve tevékenykedő Kováts Tibort. Kováts Tibor elmondta: „Megtiszteltetés számomra, hogy a RE/MAX ingatlanpiaci szakértőjeként ezentúl a sajtó képviselőinek segítségére lehetek ingatlanpiaci témakörökben feltett kérdések tisztázásában, megválaszolásában.”

A RE/MAX huszonötödik megnyílt irodája, a RE/MAX Ingatlanbróker a Kinnarps intelligens irodaházában feng shui stílusban került kialakításra, így többek között a hullámzó vizet idéző átlátszó üvegfelületek, a természetes színek és anyagok kerültek előtérbe a tervezéskor. Az irodatulajdonos korábbi kedvező tapasztalatai miatt döntött e stílus mellett. „Azonkívül, hogy ez a kialakítás kellemes és barátságos munkakörnyezetet biztosít, segíti a színvonalas szolgáltatások megvalósítását, az ügyfél igényeinek teljes mértékű kielégítését, mely kívánalmak a RE/MAX cégfilozófiájában is fontos szerepet játszanak”, állítja Kaplár F. Zsolt.

A RE/MAX Az 1973-ban Denverben (Colorado, USA) alapított, 34 éves múltra visszatekintő, nemzetközi ingatlan franchise hálózat, a RE/MAX jelenleg 67 országban mintegy 120 ezer ügynökkel dolgozik, irodáinak száma meghaladja a 6700-at.

A hálózat 1996-ban jelent meg Európában, ahol ma már 35 országban képviselteti magát mintegy 1500 irodával és 9000 értékesítővel. RE/MAX Magyarország 2006. július 14-én a RE/MAX Magyarországon is megjelent.

A Magyarországra vonatkozó jogokat a nemzetközi hálózattól a Global Real Estate Kft. szerezte meg. A társaság a franchise szervezésével, a hálózat résztvevőinek oktatásával, valamint a marketinggel foglalkozik. Az ingatlanközvetítői tevékenységet a franchise partnerek, jogilag és pénzügyileg független vállalkozások és azok ügynökei látják el. A cég az elmúlt tíz hónapban huszonnyolc franchise partnerrel kötött szerződést, és folyamatosan tárgyalásokat folytat további lehetséges partnerekkel. 2006. október elseje óta az első iroda megnyitásával a RE/MAX aktív szereplője lett a magyarországi ingatlanközvetítői piacnak. A RE/MAX Magyarország távlati céljai között 150 iroda megnyitása szerepel 15 év alatt, továbbá az egyik vezető ingatlanközvetítővé válni Magyarországon. 

Melléklet:

Önéletrajzok

Kováts Tibor (50)

Kováts Tibor 1957-ben született. A Bánki Donát Műszaki Főiskola Általános gépész szakán végzett 1983-ban, majd Londonban, illetve az USA-ban szakmai gyakorlatokon és tovább képzéseken vett részt. 1997-ben ingatlan értékbecslői engedélyt szerzett.Pályafutását 1983-ban a Medicor Röntgen Rt-nél kezdte, mint technológus, de ambícióinak és eredményes munkájának köszönhetően folyamatosan előrébb jutott, 1994-ben termelési igazgatóként távozott a társaságtól. Ekkor fordult az ingatlanszakma felé, mely már évek óta érdekelte, és vállalta el a Fehérház Beruházás Szervező és Bonyolító Kft. ügyvezető igazgatójaként egy 8.000 négyzetméteres terület fejlesztéséhez és 20.000 négyzetméteres terület beruházás előkészítéséhez és értékesítéséhez kapcsolódó feladatokat, melyeket sikerrel látott el. 1997-ben az a megtiszteltetés érte, hogy felkérték a Royal Bau Építőipari Kivitelező Rt. felügyelő bizottság elnöki tisztének betöltésére, melyet örömmel elfogadott. 2004-ben a Mac ingatlanfejlesztő Kft. – Kőérberek Tóváros – megbízott értékesítési vezetője lett, majd 2006-ban franchise partnerként elsők között csatlakozott a RE/MAX nemzetközi ingatlanközvetítő hálózathoz. Szakmai múltja, tudása és a piacon eltöltött 14 éves tapasztalata miatt 2007. májusától a RE/MAX Magyarország ingatlanpiaci szakértőjének posztját tölti be.Angol nyelvből társalgási szintű ismeretekkel rendelkezik.Kedvenc szabadidős tevékenységei közé tartozik: kosárlabda, tenisz, squash, vitorlázás, utazás. Két gyermeke van: Lilla (20) és Gergely (13).

Bánhegyi Attila (32)

Bánhegyi Attila 1975-ben született. A Budapesti Műszaki Egyetem közlekedésmérnöki karán autógépész mérnökként végzett 2000-ben, majd a Budapesti Corvinus Egyetem MBA képzésén vett részt és szerzett diplomát. Pályafutását 2000-ben a Raiffeisen Bank Zrt-nél kezdte, mint nagyvállalati ügyfélreferens. Sikeres és eredményes munkája elismeréseként hamarosan a kis- és középvállalati üzletág üzletágfejlesztési koordinátorának, később csoportvezetőjének választották. 2004-től a Budapest Bank vállalati termékfejlesztés vezető pozícióját töltötte be. A bankszektorban eltöltött hat évet követően 2005-ben az ingatlanpiacon helyezkedett el és a Duna House Hitel Centrum vezetője lett. 2007-től a világ legnagyobb nemzetközi ingatlanközvetítő hálózatához tartozó RE/MAX Magyarország Hitelcentrumának ügyvezetőjeként tevékenykedik. Angol nyelvből felsőfokú ismeretekkel rendelkezik.Kedvenc szabadidős tevékenységei közé tartozik: a sport, a pszichológia és az utazás.

 Ingatlan ajánlatok
Kiadó - Kereskedelmi - üzlethelyiségBudapest - 09. kerület
Kiadó Kereskedelmi - üzlethelyiség

IX kerületben utcai bejáratú üzlet kiadó Kiadó a IX. B...

Eladó - Lakóingatlan - ikerház-félPest - Vácrátót
Eladó Lakóingatlan - ikerház-fél

Vácrátóton, újonnan parcellázott, kiépített ...

Eladó - Ipari ingatlan - gyárépüle t/ üzemépületPest - Göd
Eladó Ipari ingatlan - gyárépüle t/ üzemépület

Alsógödön eladó 22509 m2 belterületi szántó. Mind...

Eladó - Lakóingatlan - családi házBorsod-Abaúj-Zemplén - Gönc
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Hivatkozási szám: 300235 BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN vármegye G...


Ingatlan Max