ingatlan

Fizet az ingatlanközvetítő, ha nem adja el a lakást

Alapjaiban változtathatja meg a hazai ingatlanközvetítői piacot ...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Fejér - Csákvár
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Vértes lábánál panorámás 986nm belterületi építési telek eladó! A telek tájolása K-NY-i,amel...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Baranya - Orfu
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Pécs-Orfûn gyönyörû környezetben, csodás kilátással Eladó egy közel 4000 nm-es telek, közmûve...

http://blog.mfor.hu/

Alapjaiban változtathatja meg a hazai ingatlanközvetítői piacot az áprilistól a Duna House-nál elérhető értékesítési garancia: amennyiben az ingatlanközvetítő-hálózat nem tudja eladni a lakást, a tulajdonos viszont igen, a megbízási szerződés alapján a tulajdonos magas összeget kap. Ezzel a piac tisztulása illetve az eladók biztonságának növekedése várható.

A konstrukció lényege, hogy a kizárólagos megbízások esetén, amennyiben a közvetítőnek nem sikerül eladni az ingatlant, a tulajdonos magas összeghez jut, ha a megbízás lejárta utáni meghatározott idő alatt saját magának mégis sikerül értékesítenie lakását – így az eladónak gyakorlatilag nincs kockázata az ingatlanközvetítő-hálózat megbízásával.

Ezt a fajta – hazánkban vadonatúj – szolgáltatást már sokan megismerhették a Franciaországban, illetve bizonyos nyugat-európai országokban, és nagyban hozzájárult az ingatlanközvetítői piac részarányának emelkedéséhez. Magyarországon az ingatlanosok által bonyolított adásvételek száma területenként változó arányú, országos szinten becslések szerint 30-40 százalékát teszi ki a teljes ingatlanforgalomnak.

Ilyen ajánlatot Magyarországon valószínűleg még senki nem tett az eladók felé, az eladói oldalnak pedig ezzel megszűnik az a dilemmája, hogy mi történik, ha a közvetítő mégsem tudja eladni az ingatlanát, neki viszont mégis sikerülne. A szolgáltatás bevezetésével azt reméljük, hogy az ingatlanpiaci szereplők bizalma még tovább erősödik az ingatlanközvetítők irányába, a piac pedig tovább fog tisztulni – jelezte Szalay Kinga, a szolgáltatást kínáló hálózat franchise igazgatója.

Forrás: http://blog.mfor.hu/lakasmustra/965.html

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?

 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házBács-Kiskun - Kiskunhalas
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Kiskunhalas felsõvárosában eladó egy 100 m2-es, három és félszobás családi ház, 825 m2-es tel...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Heves - Eger
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Hobbytelek eladó Eger határában A telek 902 nm.,folyamatosan mûvelés alatt,gondozottan,rendb...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásPest - Fót
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Fóton eladó szép, kertes 4 lakásos társasház 107 m2-es 3 szobás földszinti lakása. Nappali am...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásTolna - Paks
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Eladó Paks frekventált területén egy fiatalos, igényesen felújított ,bútorozott,1 ,5 szoba + ...


Ingatlan Max