ingatlan

Fizet az ingatlanközvetítő, ha nem adja el a lakást

Alapjaiban változtathatja meg a hazai ingatlanközvetítői piacot ...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásPest - Fót
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Eladó Fóton a Szent Benedek lakópark kedvelt részén egy 63nm-es lakás 5,8 nm-es fedett terass...

Eladó - Lakóingatlan - családi házGyor-Moson-Sopron - Sopron
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Sopronban, a Lõverek panorámás részén, 1412 nm-es, parkosított telken, korhûen felújított, gy...

http://blog.mfor.hu/

Alapjaiban változtathatja meg a hazai ingatlanközvetítői piacot az áprilistól a Duna House-nál elérhető értékesítési garancia: amennyiben az ingatlanközvetítő-hálózat nem tudja eladni a lakást, a tulajdonos viszont igen, a megbízási szerződés alapján a tulajdonos magas összeget kap. Ezzel a piac tisztulása illetve az eladók biztonságának növekedése várható.

A konstrukció lényege, hogy a kizárólagos megbízások esetén, amennyiben a közvetítőnek nem sikerül eladni az ingatlant, a tulajdonos magas összeghez jut, ha a megbízás lejárta utáni meghatározott idő alatt saját magának mégis sikerül értékesítenie lakását – így az eladónak gyakorlatilag nincs kockázata az ingatlanközvetítő-hálózat megbízásával.

Ezt a fajta – hazánkban vadonatúj – szolgáltatást már sokan megismerhették a Franciaországban, illetve bizonyos nyugat-európai országokban, és nagyban hozzájárult az ingatlanközvetítői piac részarányának emelkedéséhez. Magyarországon az ingatlanosok által bonyolított adásvételek száma területenként változó arányú, országos szinten becslések szerint 30-40 százalékát teszi ki a teljes ingatlanforgalomnak.

Ilyen ajánlatot Magyarországon valószínűleg még senki nem tett az eladók felé, az eladói oldalnak pedig ezzel megszűnik az a dilemmája, hogy mi történik, ha a közvetítő mégsem tudja eladni az ingatlanát, neki viszont mégis sikerülne. A szolgáltatás bevezetésével azt reméljük, hogy az ingatlanpiaci szereplők bizalma még tovább erősödik az ingatlanközvetítők irányába, a piac pedig tovább fog tisztulni – jelezte Szalay Kinga, a szolgáltatást kínáló hálózat franchise igazgatója.

Forrás: http://blog.mfor.hu/lakasmustra/965.html

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?

 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házFejér - Velence
Eladó Lakóingatlan - családi ház

A Velence Korzó közelében eladó egy befejezésre váró ház! Mind családi házként, mind üdülte...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 06. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

VI. a Nyugatinál körúton belül, a Jókai utcában eladó egy impozáns, 3. emeleti, 130 nm-es 3+1...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Vecsés
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladó Vecsés központjában egy 94 nm-es 2 szobás sorházi lakás. Tartozik hozzá egy tároló és e...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Pest - Kosd
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Kosd központjához közeli, csendes utcában 1210 m2-es építési telek eladó! A telek mellett egy...


Ingatlan Max