ingatlan

Ismeretlen csaló próbálja megtéveszteni a budapestieket...

...az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBorsod-Abaúj-Zemplén - Tiszaújváros
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Tiszaújvárosban, a Juhar közben, téglaépítésû társasházban eladó 55 nm-es, 4. emeleten találh...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 17. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

RENDKÍVÜLI ÁRZUHANÁS KIZÁRÓLAG EZ ÉV VÉGÉIG!!!! Rákoskerten 2006-ban épült, FANTASZTIKUS PAN...

Budapest - A Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala tudomására jutott, hogy az utóbbi időben legalább egy ismeretlen személy vélhetően több alkalommal is azzal a hamis állítással csengetett be fővárosi lakásokba, hogy a Főpolgármesteri Hivatal Lakás Ügyosztálya nevében lakások bérbeadásának lehetőségét kínálja a budapestieknek. Minden esetben lakáspályázati űrlapokkal és lakáscímlistákkal igyekszik felkelteni a lakók bizalmát, majd az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri - természetesen a részére nyújtott anyagi ellenszolgáltatásokért cserébe.

A Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala tudomására jutott, hogy az utóbbi időben legalább egy ismeretlen személy vélhetően több alkalommal is azzal a hamis állítással csengetett be fővárosi lakásokba, hogy a Főpolgármesteri Hivatal Lakás Ügyosztálya nevében lakások bérbeadásának lehetőségét kínálja a budapestieknek. Minden esetben lakáspályázati űrlapokkal és lakáscímlistákkal igyekszik felkelteni a lakók bizalmát, majd az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri - természetesen a részére nyújtott anyagi ellenszolgáltatásokért cserébe.

A birtokában levő pályázati űrlapok első ránézésre hasonlítanak a Főpolgármesteri Hivatal lakáspályázatainál használt hivatalos iratokhoz, ám a papírok mindegyike hamisítvány.

A Főpolgármesteri Hivatal kéri a budapestieket, hogy legyenek óvatosak, és ne bízzanak meg a Fővárosi Önkormányzatra hivatkozó csalóban! A Főpolgármesteri Hivatal munkatársai lakáspályázatok kiírásakor soha nem keresik meg személyesen az állampolgárokat. A pályázatokkal kapcsolatos összes tudnivaló a pályáztatott lakások címjegyzékével együtt a Budapest Portálon (www.budapest.hu), valamint a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában ismerhető meg.

Amennyiben a Hivatal munkatársai valahol helyszíni szemlét tartanak, arról minden esetben előzetesen írásban értesítik az ügyfeleket, és magukat mindig hivatalosan igazolják. Ráadásul a csaló által összeállított pályázati anyagon szereplő lakások egyike sem a Fővárosi Önkormányzat tulajdona.

A fővárosi polgárokat megkárosító ügyben a Főpolgármesteri Hivatal a rendőrségen bejelentést tesz.


(forrás: Főpolgármesteri Hivatal Sajtóiroda, Dr. Tiba Zsolt főjegyző közleménye : http://budapest.mconet.biz//?action=fullnews&id=373328&category=71 )

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 12. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Az ingatlan, világos, jó hangulatú. Alsó szinten kapott helyet az étkezõ, nappali, kádas fürd...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 14. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

v...

Kiadó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 06. kerület
Kiadó Lakóingatlan - tégla lakás

VI. ker. Bajcsy-Zsilinszky úton, kitûnõ közlekedésnél, a Bazilikával szemben, tetõtér ráépíté...

Eladó - Lakóingatlan - családi házFejér - Gárdony
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladó Gárdonyban 90 nm-es családi ház! Építési éve 2008, falazat ytong, cserép fedéssel. Tel...


Ingatlan Max