ingatlan

Ismeretlen csaló próbálja megtéveszteni a budapestieket...

...az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Pest - Szentendre
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Szentendre Boldogtanyai részén a Barackos út tetején 1195 nm-es p...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Bugyi
Eladó Lakóingatlan - családi ház

teszt...

Budapest - A Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala tudomására jutott, hogy az utóbbi időben legalább egy ismeretlen személy vélhetően több alkalommal is azzal a hamis állítással csengetett be fővárosi lakásokba, hogy a Főpolgármesteri Hivatal Lakás Ügyosztálya nevében lakások bérbeadásának lehetőségét kínálja a budapestieknek. Minden esetben lakáspályázati űrlapokkal és lakáscímlistákkal igyekszik felkelteni a lakók bizalmát, majd az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri - természetesen a részére nyújtott anyagi ellenszolgáltatásokért cserébe.

A Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala tudomására jutott, hogy az utóbbi időben legalább egy ismeretlen személy vélhetően több alkalommal is azzal a hamis állítással csengetett be fővárosi lakásokba, hogy a Főpolgármesteri Hivatal Lakás Ügyosztálya nevében lakások bérbeadásának lehetőségét kínálja a budapestieknek. Minden esetben lakáspályázati űrlapokkal és lakáscímlistákkal igyekszik felkelteni a lakók bizalmát, majd az ingatlan bérbeadásának kedvező lehetőségét ígéri - természetesen a részére nyújtott anyagi ellenszolgáltatásokért cserébe.

A birtokában levő pályázati űrlapok első ránézésre hasonlítanak a Főpolgármesteri Hivatal lakáspályázatainál használt hivatalos iratokhoz, ám a papírok mindegyike hamisítvány.

A Főpolgármesteri Hivatal kéri a budapestieket, hogy legyenek óvatosak, és ne bízzanak meg a Fővárosi Önkormányzatra hivatkozó csalóban! A Főpolgármesteri Hivatal munkatársai lakáspályázatok kiírásakor soha nem keresik meg személyesen az állampolgárokat. A pályázatokkal kapcsolatos összes tudnivaló a pályáztatott lakások címjegyzékével együtt a Budapest Portálon (www.budapest.hu), valamint a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában ismerhető meg.

Amennyiben a Hivatal munkatársai valahol helyszíni szemlét tartanak, arról minden esetben előzetesen írásban értesítik az ügyfeleket, és magukat mindig hivatalosan igazolják. Ráadásul a csaló által összeállított pályázati anyagon szereplő lakások egyike sem a Fővárosi Önkormányzat tulajdona.

A fővárosi polgárokat megkárosító ügyben a Főpolgármesteri Hivatal a rendőrségen bejelentést tesz.


(forrás: Főpolgármesteri Hivatal Sajtóiroda, Dr. Tiba Zsolt főjegyző közleménye : http://budapest.mconet.biz//?action=fullnews&id=373328&category=71 )

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - panel lakásBudapest - 04. kerület
Eladó Lakóingatlan - panel lakás

IV.Árpád Üzletház közelében eladó egy PANOR&Aacu...

Eladó - Lakóingatlan - társasházi lakásKomárom-Esztergom - Tatabánya
Eladó Lakóingatlan - társasházi lakás

Fedezze fel TATABÁNYA városközpontjában, a REGULY ANTAL TÉRE...

Eladó - Lakóingatlan - családi házNógrád - Nógrád
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Börzsöny keleti elõterében helyezkedik el Nógrád! A falu neve...

Eladó - Lakóingatlan - családi házKomárom-Esztergom - Bakonybánk
Eladó Lakóingatlan - családi ház

A Dot-Ing Ingatlan és Hitel Iroda eladásra kínál Bakonybán...


Ingatlan Max