ingatlan

Új képzés ingatlanosoknak

Ingatlaniskola Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Hajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Debrecentõl 5 percre, gyönyörû természetközeli õsfás környezetben különleges, modern/ minimal...

Eladó - Lakóingatlan - családi házKomárom-Esztergom - Tarján
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladásre kínálok egy családi házat, Tatabányától 6-7 km-re elhelyezkedõ Tarjánban. A falu fõú...

A RE/MAX Akadémia az ingatlanközvetítő hálózatok közül elsőként akkreditált felnőttoktatási intézményt. A társértékesítői végzettséget igazoló oklevelet 67 országban fogadják el.

A Magyarországon hálózatot építő ingatlanfranchise-értékesítő cégek közül elsőként a RE/MAX Akadémiát ismerte el a Felnőttképzési Akkreditáló Testület. Az itthon fiatal, alig több mint egy éve működő hálózat brókereket és társértékesítőket képez a cég harmincnégy év tapasztalatait közvetítve. A RE/MAX Akadémia, mint akkreditált felnőttképzési intézmény saját tananyaggal, professzionális módon folytatja képzéseit a felnőttképzési törvényi előírásoknak megfelelve.

A RE/MAX Magyarország oktatási rendszere az európai központ állandóan frissülő tananyagán alapszik. Mivel az itthoni értékesítőknek már rendelkezniük kell „ingatlanközvetítő és értékbecslő” (Okj52) vizsgával, így az akadémia a mesterség valódi fogásaival ismerteti meg a hálózatban dolgozókat. A közvetítők világszerte összegyűjtött tapasztalatai azt mutatják, hogy ingatlanok eladását könyvből nagyon nehéz, szinte lehetetlen elsajátítani. A valódi sikerhez számtalan szerepjáték és hiteles szituációk kezelésének elsajátítása szükséges. A RE/MAX Akadémia, azaz a cég saját képzési központjának segítségével a jövendő társértékesítők a cég –természetesen levédett – tananyagát sajátítják el, az akkreditációnak köszönhetően már áfamentesen. A nyolchetes tanfolyamot elvégző társértékesítők oklevelet kapnak, ami a garancia arra, hogy a világ hatvanhét országában jelenlevő RE/MAX bármelyik irodájában munkába állhassanak. Az akadémián a magyar szakembereken kívül külföldi sztárértékesítők is tartanak előadást; legutóbb a Dániából érkezett Konrad Konradsson tanított, az ő irodája évi hárommillió euró jutalékforgalmat ért el.

Forrás: http://hvg.hu/im/20071017_ingatlaniskola.aspx 

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házJász-Nagykun-Szolnok - Jászapáti
Eladó Lakóingatlan - családi ház

ászapáti központjában kertvárosi részen eladó egy sátortetõs 2 szobás, fürdõszobás, konyhás c...

Eladó - Lakóingatlan - családi házHeves - Gyöngyöstarján
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Gyöngyöstarján egyik legfrekventáltabb utcájában,keresi új tulajdonosát ez a kiváló adottságo...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Baranya - Cserkút
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Pécstõl 4 Km-re Cserkúton eladásra kínálok egy 2818m2-es telket, gyümölcsössel,gazdasági épül...

Eladó - Lakóingatlan - családi házFejér - Tordas
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladó Tordason, gyönyörû környezetben egy 450 m2-es, 6 hálószobás + 2 nappalis + 3 fürdõszobá...


Ingatlan Max