ingatlan

Új képzés ingatlanosoknak

Ingatlaniskola Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásPest - Érd
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Érd Parkvárosban, jól megközelíthetõ helyen eladó egy háromlakásos társasházban, egy közel 12...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásHeves - Eger
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Egerben, Károlyváros városrészen 9 lakásos új építésû társasházban lakások vásárolhatóak. 2...

A RE/MAX Akadémia az ingatlanközvetítő hálózatok közül elsőként akkreditált felnőttoktatási intézményt. A társértékesítői végzettséget igazoló oklevelet 67 országban fogadják el.

A Magyarországon hálózatot építő ingatlanfranchise-értékesítő cégek közül elsőként a RE/MAX Akadémiát ismerte el a Felnőttképzési Akkreditáló Testület. Az itthon fiatal, alig több mint egy éve működő hálózat brókereket és társértékesítőket képez a cég harmincnégy év tapasztalatait közvetítve. A RE/MAX Akadémia, mint akkreditált felnőttképzési intézmény saját tananyaggal, professzionális módon folytatja képzéseit a felnőttképzési törvényi előírásoknak megfelelve.

A RE/MAX Magyarország oktatási rendszere az európai központ állandóan frissülő tananyagán alapszik. Mivel az itthoni értékesítőknek már rendelkezniük kell „ingatlanközvetítő és értékbecslő” (Okj52) vizsgával, így az akadémia a mesterség valódi fogásaival ismerteti meg a hálózatban dolgozókat. A közvetítők világszerte összegyűjtött tapasztalatai azt mutatják, hogy ingatlanok eladását könyvből nagyon nehéz, szinte lehetetlen elsajátítani. A valódi sikerhez számtalan szerepjáték és hiteles szituációk kezelésének elsajátítása szükséges. A RE/MAX Akadémia, azaz a cég saját képzési központjának segítségével a jövendő társértékesítők a cég –természetesen levédett – tananyagát sajátítják el, az akkreditációnak köszönhetően már áfamentesen. A nyolchetes tanfolyamot elvégző társértékesítők oklevelet kapnak, ami a garancia arra, hogy a világ hatvanhét országában jelenlevő RE/MAX bármelyik irodájában munkába állhassanak. Az akadémián a magyar szakembereken kívül külföldi sztárértékesítők is tartanak előadást; legutóbb a Dániából érkezett Konrad Konradsson tanított, az ő irodája évi hárommillió euró jutalékforgalmat ért el.

Forrás: http://hvg.hu/im/20071017_ingatlaniskola.aspx 

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Zsámbék
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Zsámbék központjában, mégis csendes helyen eladó egy 90 nm lakóterû, felújítandó, földszintes...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Az Ispotály lakópark liftes társas házának 4. emeletén 48 nm-es, nappali + 1 szobás lakása 5 ...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Bács-Kiskun - Tass
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Tasson ELADÓ egy 674 nm-es, fúrt kúttal rendelkezõ telek, lakóövezetben Villany, csatorna a ...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 17. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

CSAK A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! Eladó a 17. kerületben, központ közelében, egy 4 emeletes pane...


Ingatlan Max