ingatlan

Lakást eladni nehéz: többe kerülhet ingatlanügynök nélkül?

egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni www.ingatlanmagazin.com/read/2033#



 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Tinnye
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladó Tinnyén, 1020 nm-es telken, 55 nm hasznos terû, összközmûves, tehermentes, 1 szoba-napp...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Felsopakony
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Pesthez közel, jó áron! Eladásra kínálok Felsõpakonyon egy 72nm, felújítandó családi házat. ...

Magyarországon az értékesített lakáscélú ingatlanok mindössze 30 százaléka talál új gazdát ingatlanközvetítők segítségével. Az ingatlaneladás egy életfolyamat része, s nehéz összehangolni az ingatlaneladást,az új ingatlan megvételét és a hitelfelvételt - vélekedett a Világgazdaságnak nyilatkozva Kováts Tibor, a RE/MAX hálózat egyik franchise tulajdonosa. Szerinte egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni ilyenkor.

Amikor a lakáseladó azon döntés előtt áll, hogy megbízzon-e egy ingatlanközvetítőt az értékesítéssel, esetleg maga vágjon bele, a szakember szerint azt kell mérlegelni, hogy "mennyi ideje és pénze van, mennyire akarja kitanulni ezt a szakmát, mennyire akarja megfizetni a tanulópénzt" - fogalmazott a szakember.

Rámutatott arra is, hogy a hirdetési költséget nem lehet megúszni, s nagy valószínűséggel többe fog kerülni ugyanaz a megjelenés. Ennek kapcsán azt is megjegyezte, hogy ma már jellemzően az ingatlan értékének 1-2 százalékát el kell költeni reklámra. Ráadásul azt sem könnyű egyből megtalálni, hol hirdessünk egy adott ingatlant - tette hozzá.

A lakáseladás előtt állóknak azt tanácsolja, hogy nézzenek körül az ingatlanközvetítők között, s az alapján döntsenek, hogy hol kapnak jobb kiszolgálást, hol érzik a legnagyobb hozzáértést, odafigyelést. Körbe kell járni a szóba jöhető, általában az eladandó ingatlan közelében lévő közvetítőket, elbeszélgetni az értékesítővel anélkül, hogy elköteleznék magukat - javasolta.

Úgy véli egyébként, hogy az emberek a tapasztalatok szerint nem kedvelik az agresszív technikát alkalmazó, őket letámadó ingatlanközvetítőket. Annak kapcsán, hogy a jövőben többen fordulnak-e ilyen irodákhoz, úgy nyilatkozott, hogy az első az oktatás, s sokéves tanulás után megkezdődhet a klientúra építése is.
Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?




 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házZala - Zalaszentmihály
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Zalaszentmihályon,horgász faluban kínálom eladásra a 2 szobás 85 nm-es, tégla építésû családi...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Hajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Debrecen, Szepesen eladó egy szántó, mûvelésre, gazdálkodásra alkalmas 7,53 AK értékû telek, ...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásKomárom-Esztergom - Lábatlan
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Társasházi lakás a hozzá tartozó füvesített udvarral! Eladó Lábatlan nyugodt, csendes utcájá...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Albertirsa
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Albertirsán 1438nm-estelken lévõ 106nm-es három szobás családi ház eladó! A ház belsõ elre...


























































Ingatlan Max