ingatlan

Lakást eladni nehéz: többe kerülhet ingatlanügynök nélkül?

egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni www.ingatlanmagazin.com/read/2033# Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házBács-Kiskun - Ágasegyháza
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Nyugodt csendes környezetben, Ágasegyházán eladó 90%-ban felújított 56 nm, családi ház 729 nm...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Délegyháza
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladóvá vált a délegyházi tavak mellett, csendes kis zsákutcában egy 2008-ban téglából épült,...

Magyarországon az értékesített lakáscélú ingatlanok mindössze 30 százaléka talál új gazdát ingatlanközvetítők segítségével. Az ingatlaneladás egy életfolyamat része, s nehéz összehangolni az ingatlaneladást,az új ingatlan megvételét és a hitelfelvételt - vélekedett a Világgazdaságnak nyilatkozva Kováts Tibor, a RE/MAX hálózat egyik franchise tulajdonosa. Szerinte egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni ilyenkor.

Amikor a lakáseladó azon döntés előtt áll, hogy megbízzon-e egy ingatlanközvetítőt az értékesítéssel, esetleg maga vágjon bele, a szakember szerint azt kell mérlegelni, hogy "mennyi ideje és pénze van, mennyire akarja kitanulni ezt a szakmát, mennyire akarja megfizetni a tanulópénzt" - fogalmazott a szakember.

Rámutatott arra is, hogy a hirdetési költséget nem lehet megúszni, s nagy valószínűséggel többe fog kerülni ugyanaz a megjelenés. Ennek kapcsán azt is megjegyezte, hogy ma már jellemzően az ingatlan értékének 1-2 százalékát el kell költeni reklámra. Ráadásul azt sem könnyű egyből megtalálni, hol hirdessünk egy adott ingatlant - tette hozzá.

A lakáseladás előtt állóknak azt tanácsolja, hogy nézzenek körül az ingatlanközvetítők között, s az alapján döntsenek, hogy hol kapnak jobb kiszolgálást, hol érzik a legnagyobb hozzáértést, odafigyelést. Körbe kell járni a szóba jöhető, általában az eladandó ingatlan közelében lévő közvetítőket, elbeszélgetni az értékesítővel anélkül, hogy elköteleznék magukat - javasolta.

Úgy véli egyébként, hogy az emberek a tapasztalatok szerint nem kedvelik az agresszív technikát alkalmazó, őket letámadó ingatlanközvetítőket. Annak kapcsán, hogy a jövőben többen fordulnak-e ilyen irodákhoz, úgy nyilatkozott, hogy az első az oktatás, s sokéves tanulás után megkezdődhet a klientúra építése is.
Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házHeves - Apc
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Hatvantól 15 km-re, az M3-as autópálya közelében eladó egy 3 szobás teljesen felújított paras...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Baranya - Pogány
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Pogány Felsõhegyen eladásra kínálok 1500 m2 nagyságú sík telket 2 hétvégi házzal, pincével. ...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 06. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

ÚJÉVI AKCIÓ! VI. kerület Terézvárosi részén a Székely Bertalan utcában eladó egy felújítandó...

Kiadó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 05. kerület
Kiadó Lakóingatlan - tégla lakás

Kiadó lakás az Országház közvetlen közelében! Az 63 nm-es felújított ingatlan két nagy szobáv...


Ingatlan Max