ingatlan

Lakást eladni nehéz: többe kerülhet ingatlanügynök nélkül?

egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni www.ingatlanmagazin.com/read/2033# Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Szabolcs-Szatmár-Bereg - Máriapócs
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Máriapócs vasútállomás, illetve a fõút mellett, 29630nm-es terület eladó! Kiváló megoldás le...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Nógrád - Vizslás
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

ELADÓ közel 1 HA (8918 nm) ERDÕ, 2 db egymás melletti területen, Nógrád megyében, Vizslás és ...

Magyarországon az értékesített lakáscélú ingatlanok mindössze 30 százaléka talál új gazdát ingatlanközvetítők segítségével. Az ingatlaneladás egy életfolyamat része, s nehéz összehangolni az ingatlaneladást,az új ingatlan megvételét és a hitelfelvételt - vélekedett a Világgazdaságnak nyilatkozva Kováts Tibor, a RE/MAX hálózat egyik franchise tulajdonosa. Szerinte egy jó ingatlanközvetítő mindenképpen nagy segítséget tud jelenteni ilyenkor.

Amikor a lakáseladó azon döntés előtt áll, hogy megbízzon-e egy ingatlanközvetítőt az értékesítéssel, esetleg maga vágjon bele, a szakember szerint azt kell mérlegelni, hogy "mennyi ideje és pénze van, mennyire akarja kitanulni ezt a szakmát, mennyire akarja megfizetni a tanulópénzt" - fogalmazott a szakember.

Rámutatott arra is, hogy a hirdetési költséget nem lehet megúszni, s nagy valószínűséggel többe fog kerülni ugyanaz a megjelenés. Ennek kapcsán azt is megjegyezte, hogy ma már jellemzően az ingatlan értékének 1-2 százalékát el kell költeni reklámra. Ráadásul azt sem könnyű egyből megtalálni, hol hirdessünk egy adott ingatlant - tette hozzá.

A lakáseladás előtt állóknak azt tanácsolja, hogy nézzenek körül az ingatlanközvetítők között, s az alapján döntsenek, hogy hol kapnak jobb kiszolgálást, hol érzik a legnagyobb hozzáértést, odafigyelést. Körbe kell járni a szóba jöhető, általában az eladandó ingatlan közelében lévő közvetítőket, elbeszélgetni az értékesítővel anélkül, hogy elköteleznék magukat - javasolta.

Úgy véli egyébként, hogy az emberek a tapasztalatok szerint nem kedvelik az agresszív technikát alkalmazó, őket letámadó ingatlanközvetítőket. Annak kapcsán, hogy a jövőben többen fordulnak-e ilyen irodákhoz, úgy nyilatkozott, hogy az első az oktatás, s sokéves tanulás után megkezdődhet a klientúra építése is.
Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBács-Kiskun - Kecskemét
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Kecskemét belvárosában, újépítésû liftes társasházban, második emeleti lakás eladó, 3 szoba +...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 15. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Mézeskalács tér közelében, családi házas övezetben, megvételre kínálunk 4 lakásos társasházba...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Veszprém - Balatonvilágos
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

KÜLTERÜLETI TELEK aszfaltos lakott utca mellett eladó! Az osztatlan közös 6377 nm-es tulajd...

Kiadó - Kereskedelmi - áruházGyor-Moson-Sopron - Sopron
Kiadó Kereskedelmi - áruház

Sopronban a Várkerületen több mint 250 nm-es borozó-étterem üzlet, hosszú távra kiadó! Bérlet...


Ingatlan Max