ingatlan

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Kereskedelmi - iroda helyiségHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Kereskedelmi - iroda helyiség

Debrecenben új irodaház épül, földszinten üzlethelyiségekkel, 2 emeleten pedig irodákkal. Az...

Eladó - Kereskedelmi - áruházBudapest - 09. kerület
Eladó Kereskedelmi - áruház

A IX. kerület, középsõ Ferencvárosban, a Ferencz udvar pince részén, csendes, jó forgalmú hel...

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az előbbit. Mindketten jogi lépésekre készülnek.

Második alkalommal rendezik meg a hét végén a Lakásbörze ingatlankiállítást a Lurdy Házban. Az ingyenes rendezvényen százezer ingatlant kínálnak az érdeklődőknek. A szervezők azokat a potenciális lakásvásárlókat várják, akik viszonylag rövid időn belül szeretnék megtalálni a megfelelő lakást. Az első Lakásbörzét tavaly szeptemberben tartották, szintén a Lurdy Házban. A szervezők szerint igen sikeres eseményt zártak akkor.

A mostani kiállításra reagálva a konkurens rendezvény, a Lakáskiállítás szervezői közleményt adtak ki, amely másolással vádolja a Lakásbörzét. Elmondták, a Lakásvásárt öt éve rendezik Magyarországon. Mostanság évente kétszer Budapesten, háromszor vidéken. A február utolsó hétvégéjén rendezett 10., jubileumi Lakásvásár kétszáz kiállító részvételével és 15 ezer látogatóval zajlott a Syma legnagyobb, nyolcezer négyzetméteres csarnokában - mondják a szervezők.


A vitatott kép

Azt is állítják, hogy a Lakásbörze szervezői nemcsak szakmai fogásokat lesnek el a "legnagyobbtól, hanem azt igyekeznek elhitetni lehetséges kiállítókkal és látogatókkal, hogy a Lakásbörze voltaképpen maga a Lakásvásár". A lakásvásárosok szerint a lakásbörzések saját rendezvényük ajánló csomagjába egyszerűen beillesztették a Lakásvásáron készült fotót, amely ábrázolja "a Lakásvásáron megszokott pazar kiállítási teret". A fotó a konkurens rendezvény támogatókat toborzó anyagában szerepelt. A kép 2006. március 3-5. között készült a budapesti Lakásvásáron, a SYMA Csarnok ötezer négyzetméteres csarnokában.

A Lakásvásár megteszi a szükséges lépéseket a szerintük tisztességtelen piaci magatartást tanúsító cég ellen, vizsgálatot kezdeményez a szakmai szervezeteknél, eljárást indít ezek etikai bizottságánál, továbbá perre is megy.

A Lakásbörze szervezői közleményben reagáltak: a vádakat visszautasítják, és "a nyilvánvalóan a rendezvény sikerességének rontása szándékával megjelentett nyilatkozat közzétevői és a nyilatkozó ellen" megfontolják a megfelelő jogi lépések megtételét.

 Ingatlan ajánlatok
Kiadó - Kereskedelmi - iroda helyiségBudapest - 11. kerület
Kiadó Kereskedelmi - iroda helyiség

Bp 11. ker. központi részén KIADÓ 1050 NM-ES TELEPHELY, cégközpontnak, könnyûipari tevékenysé...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 15. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Eladó Budapesten, az újpalotai lakótelepen, egy jó állapotú, azonnal költözhetõ 71 nm-es, 3 s...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 13. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

2020 nyarán indul a Kassák City Homes társasház értékesítése. A 27 ingatlan hat emeleten hely...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Debrecen belvárosához közel az Ispotály lakópark liftes társasház D. épületének 1. emeletén 7...


Ingatlan Max