ingatlan

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Debrecen, Belváros közelében modern zöld környezetben, liftes társasházi projekt épül. Az ing...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 13. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Belvároshoz, Nyugatihoz, Jókai térhez közel, csodálatos neoklasszicista stílusban épült nagyp...

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az előbbit. Mindketten jogi lépésekre készülnek.

Második alkalommal rendezik meg a hét végén a Lakásbörze ingatlankiállítást a Lurdy Házban. Az ingyenes rendezvényen százezer ingatlant kínálnak az érdeklődőknek. A szervezők azokat a potenciális lakásvásárlókat várják, akik viszonylag rövid időn belül szeretnék megtalálni a megfelelő lakást. Az első Lakásbörzét tavaly szeptemberben tartották, szintén a Lurdy Házban. A szervezők szerint igen sikeres eseményt zártak akkor.

A mostani kiállításra reagálva a konkurens rendezvény, a Lakáskiállítás szervezői közleményt adtak ki, amely másolással vádolja a Lakásbörzét. Elmondták, a Lakásvásárt öt éve rendezik Magyarországon. Mostanság évente kétszer Budapesten, háromszor vidéken. A február utolsó hétvégéjén rendezett 10., jubileumi Lakásvásár kétszáz kiállító részvételével és 15 ezer látogatóval zajlott a Syma legnagyobb, nyolcezer négyzetméteres csarnokában - mondják a szervezők.


A vitatott kép

Azt is állítják, hogy a Lakásbörze szervezői nemcsak szakmai fogásokat lesnek el a "legnagyobbtól, hanem azt igyekeznek elhitetni lehetséges kiállítókkal és látogatókkal, hogy a Lakásbörze voltaképpen maga a Lakásvásár". A lakásvásárosok szerint a lakásbörzések saját rendezvényük ajánló csomagjába egyszerűen beillesztették a Lakásvásáron készült fotót, amely ábrázolja "a Lakásvásáron megszokott pazar kiállítási teret". A fotó a konkurens rendezvény támogatókat toborzó anyagában szerepelt. A kép 2006. március 3-5. között készült a budapesti Lakásvásáron, a SYMA Csarnok ötezer négyzetméteres csarnokában.

A Lakásvásár megteszi a szükséges lépéseket a szerintük tisztességtelen piaci magatartást tanúsító cég ellen, vizsgálatot kezdeményez a szakmai szervezeteknél, eljárást indít ezek etikai bizottságánál, továbbá perre is megy.

A Lakásbörze szervezői közleményben reagáltak: a vádakat visszautasítják, és "a nyilvánvalóan a rendezvény sikerességének rontása szándékával megjelentett nyilatkozat közzétevői és a nyilatkozó ellen" megfontolják a megfelelő jogi lépések megtételét.

 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házSzabolcs-Szatmár-Bereg - Napkor
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Napkor frekventált részén, 200 nm-es, 1998-ban épült, 4 szoba+nappalis családi ház, 3663 nm-e...

Kiadó - Lakóingatlan - tégla lakásSzabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Kiadó Lakóingatlan - tégla lakás

Nyíregyháza, Árpád utcán, 1. emeleti, erkélyes, 51 nm-es, 2 szobás lakás, bútorozva hosszú tá...

Eladó - Lakóingatlan - családi házBaranya - Pécs
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Pécs legszebb részén a Mecsekoldalban több generációs, panorámás, 3 szintes, jelenleg 2 lakás...

Eladó - Lakóingatlan - építési telekBaranya - Pécs
Eladó Lakóingatlan - építési telek

Eladásra kínálok Pécs-Mecsekoldal egyik legszebb helyén a Barackos úton egy 1896 m2 nagyságú ...


Ingatlan Max