ingatlan

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az...


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házSomogy - Balatonszemes
Eladó Lakóingatlan - családi ház

KÖZPONT KÖZELI HÁZRÉSZ! Eladó Balatonszemes állandó lakott utcájában, családi ház 71 nm-es a...

Eladó - Lakóingatlan - családi házSzabolcs-Szatmár-Bereg - Tiszavasvári
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Tiszavasvári belvárosában KIHAGYHATATLAN lehetõség! Két szintes 400nm-es családi ház 1500n...

Hajba kaptak az ingatlankiállítás-szervezők

Egymásra támadtak a Lakásvásár és a Lakásbörze szervezői. Előbbi másolással vádolja az utóbbit, utóbbi lejárató kampánnyal az előbbit. Mindketten jogi lépésekre készülnek.

Második alkalommal rendezik meg a hét végén a Lakásbörze ingatlankiállítást a Lurdy Házban. Az ingyenes rendezvényen százezer ingatlant kínálnak az érdeklődőknek. A szervezők azokat a potenciális lakásvásárlókat várják, akik viszonylag rövid időn belül szeretnék megtalálni a megfelelő lakást. Az első Lakásbörzét tavaly szeptemberben tartották, szintén a Lurdy Házban. A szervezők szerint igen sikeres eseményt zártak akkor.

A mostani kiállításra reagálva a konkurens rendezvény, a Lakáskiállítás szervezői közleményt adtak ki, amely másolással vádolja a Lakásbörzét. Elmondták, a Lakásvásárt öt éve rendezik Magyarországon. Mostanság évente kétszer Budapesten, háromszor vidéken. A február utolsó hétvégéjén rendezett 10., jubileumi Lakásvásár kétszáz kiállító részvételével és 15 ezer látogatóval zajlott a Syma legnagyobb, nyolcezer négyzetméteres csarnokában - mondják a szervezők.


A vitatott kép

Azt is állítják, hogy a Lakásbörze szervezői nemcsak szakmai fogásokat lesnek el a "legnagyobbtól, hanem azt igyekeznek elhitetni lehetséges kiállítókkal és látogatókkal, hogy a Lakásbörze voltaképpen maga a Lakásvásár". A lakásvásárosok szerint a lakásbörzések saját rendezvényük ajánló csomagjába egyszerűen beillesztették a Lakásvásáron készült fotót, amely ábrázolja "a Lakásvásáron megszokott pazar kiállítási teret". A fotó a konkurens rendezvény támogatókat toborzó anyagában szerepelt. A kép 2006. március 3-5. között készült a budapesti Lakásvásáron, a SYMA Csarnok ötezer négyzetméteres csarnokában.

A Lakásvásár megteszi a szükséges lépéseket a szerintük tisztességtelen piaci magatartást tanúsító cég ellen, vizsgálatot kezdeményez a szakmai szervezeteknél, eljárást indít ezek etikai bizottságánál, továbbá perre is megy.

A Lakásbörze szervezői közleményben reagáltak: a vádakat visszautasítják, és "a nyilvánvalóan a rendezvény sikerességének rontása szándékával megjelentett nyilatkozat közzétevői és a nyilatkozó ellen" megfontolják a megfelelő jogi lépések megtételét.

 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásKomárom-Esztergom - Tatabánya
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Eladó egy kétszoba-hallos, VILÁGOS, TELJESEN FELÚJÍTOTT lakás Tatabányán a Sárberki lakótelep...

Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Tahitótfalu
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Tahiban eladó egy jól megközelíthetõ, közkedvelt társasház lakása. Gyalogosan buszmegálló, óv...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Bács-Kiskun - Kecskemét
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

**ÉPÍTKEZÕK figyelem** Kecskeméttõl pár percnyire, Méntelek irányában eladó egy 3.513 nm-e...

Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Fejér - Iváncsa
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Eladó Budapesttõl 40 km-re esõ, Fejér megye valóban fejlõdõ, mégis csendes községében IVÁNCSÁ...


Ingatlan Max