ingatlan

Tervezd meg a lakásod!

Igazi nagyágyúk lehetünk, ha számítógépes grafikát készítünk lakásunkról, hogy aztán úgy hirdessük meg


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Bács-Kiskun - Kecskemét
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

Eladó Kecskeméten a Ladánybenei úton összesen 81800 nm-es telek, amely 4 db 6000 nm-es építé...

Eladó - Lakóingatlan - családi házFejér - Sárbogárd-Pusztaegres
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Sárbogárdtól 10 km-re,a Balatontól 20 perc autókázásra egy kies kis domb tövében csendes körn...

például az Ingatlanmenedzser.hu oldalain. Létezik egy szoftver, amellyel mindez gyerekjáték.

Manapság, ha lakásvásárlásra adjuk a fejünket, az interneten számtalan tetszetősen tálalt fotót találunk, a még el sem készült lakásokról. Gondolhatnánk, hogy egy ilyen élethű, 3D-s kép elkészítéséhez méregdrága szoftverekre van szükség, így aktuális otthonunk felújításáról vagy tervezett házunk előzetes „berendezéséről” sajnos le kell mondanunk. Pedig nem így van!
A
Live Interior 3D és egy alaprajz birtokában nagyon gyorsan elkészíthetjük lakásunk berendezhető, bejárható modelljét. Így már az építés, felújítás előtt kiderülhet, hogy mondjuk a fürdőszobába tervezett sarokkádnak köszönhetően vagy a WC-ről, vagy a csapról kell majd lemondanunk.

A program használata nagyon egyszerű, s számtalan előre textúrázott (de testreszabható) objektumot (bútorokat, lámpákat, eszközöket stb.) kapunk, hogy berendezhessük virtuális lakásunkat. Ha még ez sem lenne elég, akkor a Google SketchUp 3D Warehouse internetes objektumkészletéből is beilleszthetünk bármit.

Az alaprajz megrajzolása ebben a programban a legegyszerűbb azok közül, melyekkel eddig összefutottunk. Ráadásul a falak, ablakok, ajtók minden részlete testreszabható.
Ha kész, a fogd és dobd módszerrel berendezhetjük lakásunkat, az objektumokat pedig szintén testreszabhatjuk az Inspector ablakban (pontos méret, szín, minta stb.). Az objektumokat természetesen szabadon forgathatjuk, mozgathatjuk, méretezhetjük. A kiválasztott bútor vagy elem minden jellemzőjét egyetlen ablakban látjuk, így könnyen észrevesszük, ha esetleg a méretekkel vannak gondok, és egyszerűn cserélhetünk textúrát is, szükséges.
A beépített kereső segítségével gyorsan megtalálhatjuk az éppen szükséges bútordarabot interaktív „raktárunkban”.

kiprobaltuk-liveinterior1

Lássuk az álomlakást!

Ha kevésnek bizonyulna a programhoz kapott bútorok, ajtók, ablakok stb. mennyisége, importálhatunk is 3D-s objektumokat Ogre XML, 3D Studio vagy éppen Google SketchUp formátumban. Utóbbiból rengeteget találunk a Google SketchUp oldalán. De még ide sem kell elnavigálnunk, mert a program egyetlen gombnyomásra megjeleníti a kérdéses Google oldalt ahol azután kategóriákra bontva objektumok százai várnak minket, minden témakörben.
Természetesen arra is módunk van, hogy megosszuk tervrajzunkat, vagy éppen az elképzelt 3D-s látványvilágot másokkal. A PDF dokumentumon kívül számtalan képformátumba exportálhatjuk projectünket.
A fények és árnyékok alkalmazásával a renderelésnél élethű fotókat készíthetünk elképzeléseinkről. Sőt még a napszakokat is megválaszthatjuk!
A 3D lakás bejárására is van mód, és akár QuickTime VR videót is készíthetünk.
Hasonlóan egyszerűen kezelhető és gyors programot sajnos Windowsra sem láttunk még (a számtalan gagyi mellett persze ott is akad néhány jól használható, ám kicsit túlbonyolított alkalmazás). A Live Interior 3D tökéletes iskolapéldája, hogyan kell mindenki számára használható lakberendező programot készíteni.
Sajnos nem ingyenes, de viszonylag olcsón, 80 dollár körüli áron juthatunk hozzá.

Forrás: http://hvg.hu/im/20071004_.aspx

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Kiadó - Lakóingatlan - családi házHajdú-Bihar - Debrecen
Kiadó Lakóingatlan - családi ház

Meseotthon Debrecen Óvárosában! Vintage stílusban berendezett, romantikus hangulatot idézõ ...

Eladó - Lakóingatlan - családi házCsongrád - Pusztaszer
Eladó Lakóingatlan - családi ház

A falu lakótelepi részén téglaépítésû 4 szobás modern nappalival összkomfortos közmûvel 1219 ...

Eladó - Lakóingatlan - családi házGyor-Moson-Sopron - Pér
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Pér csendes, nyugodt utcájában ajánlok figyelmébe egy 60m2-es lakóházat. Falazata vegyes, ...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 02. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Szeretne egy felújított lakást Budán a II. kerületben, közel mindenhez, ami fontos lehet Önne...


Ingatlan Max