ingatlan

Vegyen lakást 10 perc alatt! A gazdagok gyorsabbak

A rapid vásárlásnak több oka is van.


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - családi házPest - Dabas
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Különleges lehetõség Budapestrõl 40 km-re Dabas csendes , nyugodt részén....

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 06. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Eladó VI. kerület Csengery utcában, 100 nm-es, tágas, napfényes, 3 szobás, elsõ emeleti lakás...

Brit kutatások szerint a lakásvásárlók néhány perc alatt el tudják dönteni, hogy szeretnének-e az újságokban látott ingatlanban élni, vagy sem. A rapid vásárlásnak több oka is van.

A vevők emocionális alapon döntenek, a lakás megpillantása utáni 10 percben eldől, hogy akarják-e vagy sem. A gyors döntés egyik oka, hogy viszonylag szűkös a kínálat Londonban, éppen ezért, a vevők félnek, hogy mások elviszik az orruk elől a lakást. Magyarországon ilyen gyorsan nem vesznek lakást, ám a Sasad Resort és a Budapest Gate befektetői is úgy vélik: vannak Budapesten is olyan felsőkategóriás lakások, amelyek pillanatok alatt elfogynak.

Budapesten a frekventált helyen épülő, jó minőségű lakások gyorsan fogynak, ha nem is olyan tempóban mint Londonban - derül ki a a Sasad Resort és az Otthon Centrum közös gyorselemzéséből. Az adatok szerint: a 10 milliárd Ft beruházással épülő lakópark első ütemének 71%-a már tervezőasztalról elfogyott néhány hónap alatt. Ugyanakkor az elemzők rámutatnak arra is, hogy a kész lakásokhoz képest a tervezőasztalról történő vásárlás jóval hosszabb időintervallumot is felölelhet.

Gyakran a lakások terveit napokig tanulmányozzák a vevők, sokak „tervezőként” is közreműködnek: például saját terveket készítenek a mozdítható falak máshová helyezése, a fürdőszoba kialakítása kapcsán.. A határozott elképzeléssel és anyagi hátérrel rendelkező érdeklődők/vásárlók általában két hét alatt döntenek – mondta el Miczek Szilvia, az Otthon Centrum, Sasad Resort-ért felelős projekt vezetője. Ennyi idő szükséges a tervek áttekintéséhez, a hitelkonstrukció kiválasztásához.

A gazdagok gyorsabban döntenek

A lakás értékétől is függ az az idő, ami alatt eldől, hogy egy lakást megvásárolnak, vagy sem. Azt gondolhatnánk, minél nagyobb értékű az ingatlan, a vásárlók annál több időt töltenek a döntés meghozatalával. A Sasad Resort értékesítési tapasztalatai azonban rácáfolnak erre a sztereotípiára. A kisebb lakást vásárlók a legkörültekintőbbek, sok esetben százezer forint különbség dönti el, hogy mit is vesz meg a potenciális vevő.
Természetesen a döntést meggyorsíthatják a speciális, ingatlanpiaci marketingpraktikák. Jó példa erre a GTC beruházása: a bevezetőkampány idején, a Sasad Resort speciális árstratégiával dolgozott. Itt hetente emelkedtek az árak, míg el nem érték a piaci értéket. A horvát luxusingatlanok mintájára készült kampány magyar viszonyok között is sikeres volt.

A külföldiek Pesten is gyorsak

Erdei Bálint, a Budapest Gate marketing és értékesítési igazgatója elmondta: Magyarországon a - 10 perces - vásárlásoknak csak a külföldiek körében van hagyománya. Így például azok az angolszász területekről érkező vevők, akik tervezőasztalról vásárolták meg a golfpálya köré épülő lakóprojekt ingatlanjait, az átlagnál gyorsabban döntöttek a vásárlás mellett. A gyors döntések egyik oka, hogy ez a fejlesztés kuriózumnak számít Budapesten, noha más országokban már több ilyen található.

A Budapest Gate elnevezésű projekt nemcsak lakásokat és ötcsillagos szállodát, de horgásztavat és világversenyek rendezésére is alkalmas golfpályát is magában foglal majd. A közel 75 milliárd forintos projekt a jelenleg futó legnagyobb méretű vegyes rendeltetésű ingatlanfejlesztés Magyarországon. Területén a legnagyobb hazai 18 lyukú golfpálya mellett családi, iker- és társasházak, villák is lesznek, építenek egy luxushotelt és egy 1250 fő befogadására alkalmas konferencia-központot is.

Forrás: http://www.privatbankar.hu/html/ingatlan/lako.php?kommentar=20362

Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 03. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Bp.III.ker. Csillaghegyen Duna felõli oldalon, hat lakásos VILLA, felsõ emeletén, 98 nm bels...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 02. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

3 SZOBA,GARÁZS, IRODÁNAK,RENDELÕNEK!Kuruclesi úton 8 lakásos társasházban 97 m2-es 3 szobás l...

Kiadó - Lakóingatlan - sorház-láncház-társasházBudapest - 02. kerület
Kiadó Lakóingatlan - sorház-láncház-társasház

II. Zöldmálon 2002-ben épült lakóparkban 125 nm-es, k&eacut...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 07. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

JÓ ÁLLAPOTÚ MÁSFÉL SZOBÁS LAKÁS AZ ERZSÉBETVÁROSBAN ! Megvételre kínálom a Péterfy Sándor utc...


Ingatlan Max