ingatlan

Új szereplő az ingatlan eladásban: Magáningatlan.hu

A világ ingatlanpiacain néhány éve váltak ismertté a „For Sale by Owner”


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - ikerház-félBudapest - 12. kerület
Eladó Lakóingatlan - ikerház-fél

Diósárok utcában luxus színvonalon felújított 3 szi...

Eladó - Lakóingatlan - családi házHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Eladó Veres Péter-kertben egy közel 100 nm-es, nappali plusz két szobás, gáz fûtéses, átlagos...

(tulajdonos által eladó) típusú ingatlanhirdetéseknek felületet biztosító weblapok. Ezek a weblapok ugyanolyan szolgáltatásokat kínálnak az ingatlan tulajdonosoknak, mint a közvetítők, de nem sikerdíjat kérnek a munkájukért cserébe, hanem egy fix összeget, amely általában arányban van a teljesítménnyel. Mivel ez a fix összeg a töredéke annak az summának, amit az ingatlanközvetítők a megbízási szerződés teljesítése esetén kapnának, ezért ez a megoldás nagyon sok tulajdonos számára csábító lehetőség 500 ezer – 2 millió forint megtakarítására.
A Magáningatlan.hu 2007 július 23-án indította el portálját, ahol az ingatlan tulajdonosok és a lakásvásárlók megtalálnak minden eszközt, amellyel saját maguk el tudják adni az ingatlanukat: tippek ingatlan eladáshoz, vásárláshoz, illetéktáblázatok, szakmai címjegyzék és nem utolsó sorban olyan ingatlanhirdetések, amelyeket nem terhel 3-5%-os közvetítői jutalék.
Ingatlan eladóknak a cég szolgáltatás-csomagokat állított össze, amely önmagában is elegendő lehet az eladáshoz, de választhatóak egyedi szolgáltatások is, a lakás eladásra való előkészítésétől az adásvételi szerződés megkötéséig.

A Magáningatlan.hu tárgyalásokat folytat nyomtatott médiumokkal, hogy olyan akciós sajtóhirdetési csomagokat tudjon kínálni partnereinek, amely segítségével hatékonyan és olcsón el tudja érni az ingatlant kereső magánszemélyeket.
Ingatlan tulajdonosok az első 3 hónapban ingyenesen közzétehetik az ingatlan adatait a weblapon, és ha ennyi idő alatt sikerül eladni az ingatlant, akkor megtakarították a teljes közvetítői sikerdíjat.

A Magáningatlan.hu tervei között szerepel egy olyan ingatlan szakemberekből álló országos tanácsadói hálózat létrehozása, amelynek tagjai tapasztalt ingatlanközvetítői múlttal rendelkeznek és a partnerek bármikor el tudják érni őket, ha tanácsra van szükségük az ingatlanukkal kapcsolatban.

Ennek a módszernek az elterjedése Magyarországon abba az irányba fog hatni, hogy a nagy ingatlanközvetítő hálózatok átgondolják a jutalék mértékével kapcsolatos stratégiájukat, és akár a közvetítői jutalék átlagos szintjének lefaragását is eredményezheti, ezáltal pedig növekedhet a közvetítők által eladott ingatlanok aránya. Jelenleg hazánkban a közvetítők nélkül eladott ingatlanok aránya 65% fölött van, ez azonban nem segít egy átlátható, egészséges ingatlanpiac kialakulásában.
Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - építési telek /lakó/Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Eladó Lakóingatlan - építési telek /lakó/

GAZDASÁGI ÉPÜLET ELADÓ! Nyíregyháza - Sóst&oa...

Eladó - Lakóingatlan - családi házHajdú-Bihar - Debrecen
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Szabadságtelepen a Vadliba utcán 260 m2-es telken 50 m2-es ház eladó. 2 szobás szép állapotú...

Eladó - Lakóingatlan - társasházi lakásBudapest - 14. kerület
Eladó Lakóingatlan - társasházi lakás

Budapest 14.ker..Ilka utcában IGAZI RITKASÁG! ALKALMI VÉTEL!! Közel...

Eladó - Lakóingatlan - panel lakásBudapest - 03. kerület
Eladó Lakóingatlan - panel lakás

ELADÓ ÓBUDA SZÍVÉBEN, PANORÁMÁS, ÜRES, TEHERME...


Ingatlan Max