ingatlan

Új szereplő az ingatlan eladásban: Magáningatlan.hu

A világ ingatlanpiacain néhány éve váltak ismertté a „For Sale by Owner”


 Ingatlan ajánlatok
Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBorsod-Abaúj-Zemplén - Miskolc
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Miskolcon a Bajcsy Zsilinszky utcában eladóvá vált, 4 emeletes tégla építésû házban egy 55nm-...

Kiadó - Lakóingatlan - tégla lakásBács-Kiskun - Kecskemét
Kiadó Lakóingatlan - tégla lakás

Kecskemét belvárosában a Horváth Döme utca mögött, 2002-ben épített társasházban, 113 nm-es, ...

(tulajdonos által eladó) típusú ingatlanhirdetéseknek felületet biztosító weblapok. Ezek a weblapok ugyanolyan szolgáltatásokat kínálnak az ingatlan tulajdonosoknak, mint a közvetítők, de nem sikerdíjat kérnek a munkájukért cserébe, hanem egy fix összeget, amely általában arányban van a teljesítménnyel. Mivel ez a fix összeg a töredéke annak az summának, amit az ingatlanközvetítők a megbízási szerződés teljesítése esetén kapnának, ezért ez a megoldás nagyon sok tulajdonos számára csábító lehetőség 500 ezer – 2 millió forint megtakarítására.
A Magáningatlan.hu 2007 július 23-án indította el portálját, ahol az ingatlan tulajdonosok és a lakásvásárlók megtalálnak minden eszközt, amellyel saját maguk el tudják adni az ingatlanukat: tippek ingatlan eladáshoz, vásárláshoz, illetéktáblázatok, szakmai címjegyzék és nem utolsó sorban olyan ingatlanhirdetések, amelyeket nem terhel 3-5%-os közvetítői jutalék.
Ingatlan eladóknak a cég szolgáltatás-csomagokat állított össze, amely önmagában is elegendő lehet az eladáshoz, de választhatóak egyedi szolgáltatások is, a lakás eladásra való előkészítésétől az adásvételi szerződés megkötéséig.

A Magáningatlan.hu tárgyalásokat folytat nyomtatott médiumokkal, hogy olyan akciós sajtóhirdetési csomagokat tudjon kínálni partnereinek, amely segítségével hatékonyan és olcsón el tudja érni az ingatlant kereső magánszemélyeket.
Ingatlan tulajdonosok az első 3 hónapban ingyenesen közzétehetik az ingatlan adatait a weblapon, és ha ennyi idő alatt sikerül eladni az ingatlant, akkor megtakarították a teljes közvetítői sikerdíjat.

A Magáningatlan.hu tervei között szerepel egy olyan ingatlan szakemberekből álló országos tanácsadói hálózat létrehozása, amelynek tagjai tapasztalt ingatlanközvetítői múlttal rendelkeznek és a partnerek bármikor el tudják érni őket, ha tanácsra van szükségük az ingatlanukkal kapcsolatban.

Ennek a módszernek az elterjedése Magyarországon abba az irányba fog hatni, hogy a nagy ingatlanközvetítő hálózatok átgondolják a jutalék mértékével kapcsolatos stratégiájukat, és akár a közvetítői jutalék átlagos szintjének lefaragását is eredményezheti, ezáltal pedig növekedhet a közvetítők által eladott ingatlanok aránya. Jelenleg hazánkban a közvetítők nélkül eladott ingatlanok aránya 65% fölött van, ez azonban nem segít egy átlátható, egészséges ingatlanpiac kialakulásában.
Amennyiben Ön ingatlant vásárolna vagy hirdetne a következő fő és al-kategóriákból választhat az IngatlanMax weboldalon:Lakóingatlan; Ipari ingatlan; Kereskedelmi; Fejlesztési terület; Befektetési; Mezőgazdasági; Üdülő; Irodaház-iroda;családiház-villa;építési telek;házrész;ikerházrész;kastély;kúria;lakás-nem panel;lakás panel;sorház-láncház;tanya;ipari terület;raktár épület;raktár terület;üzemépület;árúház;iroda helyiség;irodaház;panzió,motel;szálloda;szolgáltató;vendéglátó;üzlethelyiség;cégközpont kialakítására;kereskedelmi és ipari beruházás;lakópark építésére;szálloda,vendéglátás;zöldmezős beruházás;irodaházak;kereskedelmi létesítmények;logisztikai központok;raktárak;szálloda;vendéglátás;állattenyésztés;erdő;halgazdaság;legelő;rét;szántó; szőlő;vadgazdaság;ültetvény;aparman;ingatlan;telek;iroda és raktár;iroda lakóingatlanban;irodaház épület;irodaházon belüli iroda terület;Ingatlant keres?;Ingatlant kínál?
 Ingatlan ajánlatok
Kiadó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 07. kerület
Kiadó Lakóingatlan - tégla lakás

Kiadó egy remek kétszobás lakás a Damjanich utcában. Remek helyen, nagyon jó lakóközösségben ...

Eladó - Lakóingatlan - családi házBács-Kiskun - Kiskorös
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Kiskõrösön eladó 2 szobás családi ház + 140 nm üzem. 46 nm lakóingatlan: - tágas étkezõ- ...

Eladó - Lakóingatlan - családi házSomogy - Balatonfenyves
Eladó Lakóingatlan - családi ház

Luxus színvonalú ház eladó Balatonfenyves állandó lakosok által lakott részén. A ház 2012-ben...

Eladó - Lakóingatlan - tégla lakásBudapest - 08. kerület
Eladó Lakóingatlan - tégla lakás

Palotanegyedben polgári stílusú felújított lakás eladó Kõfaragó utca felújított homlokzatú...


Ingatlan Max