ingatlan
Eladó
üzlethelyiség
199 900 000 Ft (~ 511 253 €)
Budapest - 02. kerület
Víziváros


Építés éve 1890
Alapterület:68 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Honos Balázs

Tel.: +36704561118
honos.balazs@ibred.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 763015
   
Eladó - üzlethelyiség - Budapest 02. kerület :

RITKA LEHETÕSÉG!
Világörökségi helyszínen, a Duna part közelében, utcai bejáratú irodahelyiség eladó! II. Víziváros legelegánsabb részén, a Bem rakpart egyik mellékutcájában, a Külügyminisztérium közvetlen közelében és a Parlamenttel majdnem szemben, 4,7 méteres belmagassággal rendelkezõ, reprezentatív adottságú, közvetlen utcai bejáratos, 68 nm alapterületû iroda, saját külön tároló helyiséggel együtt eladó. A századfordulón, klasszikus polgári stílusban épült társasház, a Fõ utca és a Bem rakpart között helyezkedik el, így több utcafronttal- és bejárattal is rendelkezik, ami az eladó ingatlan belsõ udvar irányából történõ megközelíthetõségét is biztosítja. Az iroda két legnagyobb alapterületû helyisége (~50 nm), négy nagyméretû ablakkal, és a bejárati ajtóval együtt, az utcafront felé néz, a külön mosdó és az ablakos étkezõs konyha a belsõ udvar felé került kilakatásra.
Az ingatlanhoz tartozik egy belsõ térbõl elérhetõ tároló, amelyben egy riasztóval felszerelt, falba épített széf is található, valamint a belsõ lépcsõházban, az iroda másik bejárata mellett, egy jól pakolható külön bejáratú tároló is. Az ingatlan 1998-ban történt felújítása során új vízvezetékek és csatorna, új villanyhálózat (számítógépes hálózattal együtt) is kiépítésre került, az irodatér padlója valódi faparketta és fényes gránit burkolatot kapott.
A felújításkor az utcai bajárat újra kialakításra került – az épület eredeti terveinek megfelelõen -, egyedi gyártású üvegezett tömör fa ajtóval, telefonos beléptetõ rendszerrel, és az épület lábazatával harmonizáló tömör anyagból készült, Tardosi vörös márvány lépcsõkkel. Az utcai homlokzat síkjában és az arra merõlegesen elhelyezett cégtábla is hivatalos engedéllyel rendelkezik, így az új tulajdonos számára is biztonsággal tovább használható. A fûtésrõl jelenleg konvektorok gondoskodnak, de az ingatlanhoz tartozó saját kémény a cirkó fûtés kiépítését is lehetõvé teszi, az épület falvastagságból adódóan kitûnõ klímát biztosít nyáron is, de igény esetén a klímaberendezések felszerelése is megoldható. Az ingatlan cégtulajdonban van, így azzal együtt eladó, a jelenleg is érvényes valamennyi mûködési engedélyével és összes berendezésével együtt. További információkkal, alaprajzzal állok rendelkezésre!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó üzlethelyiség Budapest 02. kerület

Eladó üzlethelyiség Budapest 02. kerület

Eladó üzlethelyiség Budapest 02. kerület

Eladó üzlethelyiség Budapest 02. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max