ingatlan
Eladó
tégla lakás
68 900 000 Ft (~ 222 977 €)
Budapest - 12. kerület
Győri út

  Kedvencekbe rakom


Alapterület:98 m2
Szobák száma:2+ 2 fél
Emelet:4
Fűtés:gáz cirko
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Lift:Van
Parkolás:utcán
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:

Otthon és Média Kft.
Otthon Budán Ingatlaniroda
Tel.: 06209943788, 0616103858
major.edit@otthonbudan.hu
Az hirdető további hirdetései: otthonbudan
Ingatlan azonosító száma: 614939
   
Eladó - tégla lakás - Budapest 12. kerület :

KURIÓZUM A MOM PARKHOZ KÖZEL!!! Magas emeleti, BUDAI HEGYEKRE panorámás kilátással, ERKÉLYES, kiváló tájolású SAROKLAKÁS eladó!!! A környék kiváló, mind közlekedés, mint ellátottság szempontjából. A MOM park bevásárlóközpontban és a mellette lévõ sport, iroda, rendezvény és kultúrközpontban minden megtalálható. Emellett számos kis bolt, étterem, cukrászda, zöldséges, szolgáltató található a környéken. A ház a 40-es években épült, polgári jellegû. Az utóbbi pár éveben komoly felújításon esett át. Frissen szigetelt és felújított a teljes homlokzat. Az elmúlt években felújították a teljes tetõt és a csatornarendszert. Ezt megelõzõen a ház strangjai, vezetékrendszere esett át egy komplett felújításon, valamint a lift is megújult. A ház biztonságáról a kamerarendszer és a kódos kapu gondoskodik. A lakás fõ utakhoz közel van, de mégis CSENDES. A város bármelyik pontjára könnyen lejuthatunk, illetve a Nyugat-Magyarországi régióba is. A lakást a jelenlegi tulajdonos 18 éve teljesen átépítette, felújította. Ekkor a teljes gépészet is megújult, a fûtésrendszert, villanyhálózatot, víz-csatornarendszert is beleértve. A felújításkor falakat mozgattak, helyiségek funkciója is megváltozott, alkalmazkodva a mai modern életritmushoz. Az összes ablak cseréje, festés 10 éve történt. A ház teljes szigetelésének és a hõszigetelt ablakoknak köszönhetõen a fûtésszámla minimális. Az elõszobába lépve egy hatalmas gadrobszekrényt építettek be, meg eltakarja a közmûórákat, helyet ad a kabátoknak, cipõknek, stb.
A lakás helyiségei az elõszoba és közlekedõbõl nyílnak. A nappalihoz kapcsolódik a konyha-étkezõrész. A háztartás legfõbb kincse egy hatalmas kamra-háztartási helyiség. Itt kapott helyet a cirkókészülék, valamint a mosógép, hûtõ is. A számtalan polcon elférnek a befõttek, a háztartási dolgok.
A nappali-konyharész tágas, napfényes. Két szárnyas ajtóval nyílik a nappaliból a háló, mely a közlekedõbõl külön bejárattal is megközelíthetõ. A hálóban egy hatalmas beépített gardróbszekrény található.
A nappaliból és az erkélyes hálóból szép kilátás nyílik a budai hegyekre. Az erkélyrõl csodálhatjuk a természet rezzenéseit, a fák rügyezésétõl az õszi lombhullásig. A mostani gyerekszoba 16 nm, egy félszoba és az eredeti konyha összenyitásával került kialakításra. Jelenleg is két ablaka van, bármikor kettéosztható.
A fürdõszoba kádas, a wc-vel egyben van. Burkolata szép állapotú. Összességében egy nagyon tágas, jó elrendezésû lakás élhetõ terekkel, jól megtervezett térelrendezéssel. Érdemes nemcsak megnézni, de megvenni is!

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max