ingatlan
Eladó
tégla lakás
32 500 000 Ft (~ 105 178 €)
Budapest - 12. kerület
Csorna

  Kedvencekbe rakom


Alapterület:54 m2
Ingatlan állapota:közepes
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirko
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Parkolás:utcán
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:

Otthon és Média Kft.
Otthon Budán Ingatlaniroda
Tel.: 06209943788, 0616103858
major.edit@otthonbudan.hu
Az hirdető további hirdetései: otthonbudan
Ingatlan azonosító száma: 609098
   
Eladó - tégla lakás - Budapest 12. kerület :

ELADÓ egy KIVÁLÓ adottságú nagy ERKÉLYES lakás a XII. legzöldebb részén!!! Fodor utca felett, kiváló közlekedésnél ( 112-es, 110-es és 102-es buszokkal pillanatok alatt leérhet a városba, sõt a BELVÁROSBAN, Zuglóban vagy a Széll Kálmán téren lehet!!!), nagy, szép õsfás, parkos zöldövezeti környezetben, csendes, madárcsicsergõs helyen eladó egy 2 külön bejáratú szobás, ablakos konyhás, kádas fürdõszobás, külön wc-s, kamrás lakás sok beépített gardróbbal. A lakás kiváló alaprajzi elrendezésû, szinte minden helyisége az elõszobából külön nyílik. A két szoba között is van ajtó, mely igény szerint használható, vagy megszüntethetõ.
A lakáson belül nincsenek fõ falak, így jól alakítható az új tulajdonos igényei szerint. A nappali és a konyha közötti fal kivehetõ, ha szereti a modern amerikai konyhás elrendezést. Másik variációban a konyha helyén kialakítható egy kis félszoba, dolgozó a konyha áthelyezésével. A lakásban a legfontosabb mûszaki felújítások már megtörténtek: 8 éve felújították a villanyhálózatot, 4 éve pedig a teljes fûtés melegvíz-rendszer cseréjére került sor. A lakásban a fûtést egy korszerû Ariston kombi gázkazán biztosítja, helyiségenként radiátorokkal, mely egyben a melegíz elõállítást is megoldja.
A lakás külsõ nyílászárói az eredeti dupla fa ablakok, a szobák burkolata jó állapotú hagyományos tölgyfa parketta, mely még felcsiszolható, lakkozható.
A fürdõszoba, konyha az 1970-es évek retro stílusát képviseli.
Ha nem szeretne bajlódni a burkolatcserével, az eladó vállalja a felújítási munkálatok lebonyolítását! A lakás legfõbb elõnye a csodás zöldövezeti környezet, szép kilátás a két ház közötti kertre, csend, nyugalom, jó levegõ, ugyanakkor 2 perc alatt elérhetõ a buszmegálló, illetve környék jól ellátott napi élelmiszer vásárlási lehetõséggel.
Jó alakítási lehetõség, nagy 9 nm-es erkély. A legfelsõ emelet elõnye, hogy a házon belül kevés lakó használja a felsõ emeleti lépcsõházat, így a házon belüli forgalom sem érinti a lakást, ezáltal nagyon csendes. A lakás fenntartási költsége kedvezõ: kktg 7800 ft/hó, mely tartalmazza a lépcsõház takarítást, szemétszállítást és a házbiztosítást is. A fûtés és melegvíz, rendkívül gazdaságos a korszerû új kazánnak köszönhetõen, a gázszámla 5-15 000 Ft között van évszaktól függõen.
A ház tervezi a homlokzati hõszigetelést is.
Víz, villany is egyedi mérõórák alapján fizetendõ.
A környéken internet-ktv-re is többféle kedvezõ megoldás van: Digi, UPC, Telekom optikai kábellel. A házban nincs lift, így a napi rendszeres mozgásnak, lépcsõzésnek és a jó levegõnek köszönhetõen sokáig élnek és fittek, fiatalosak az itt élõk. Az ingatlan tehermentes, és gyorsan birtokba vehetõ. Megtekinthetõ elõre egyeztetve rugalmasan nappali fényben is! Várom hívását naponta 9-20 között.


 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület

Eladó tégla lakás Budapest 12. kerület
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max