ingatlan
Eladó
szálloda-vendéglátás
39 000 000 Ft (~ 99 237 €)
Pest - Domony


Építés éve 1910
Alapterület:267 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Németh László

Tel.: +36706234878
nemethlaszlo@gyemantfelho.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 763398
   
Eladó - szálloda-vendéglátás - Domony :

DOMONYBAN SÖRFÕZDE TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ! Eladó a neves BIGFOOT sörfõzde, mely közel 10 éven át szolgálta ki visszatérõ ügyfeleit különleges sörök tucatjaival. A jó állapotú épületen kívül a teljes modern sörfõzõ, pasztõrözõ és palackozó gépsor, valamint a tároláshoz, szállításhoz szükséges hordók, rekeszek és minden egyéb eszköz is az Öné lesz azonnal. Természetesen céggel együtt is aktuális az ajánlat, hisz az üzemeltetõ cég rendelkezik minden szükséges engedéllyel, többek között jövedéki adóraktári státusszal is, melyet most már nem nagyon tudna szerezni!
Adott esetben lehet szó külön az épület vagy külön az összes berendezés együttes eladásáról is.
Az ingatlan irányára: 39 millió Ft, a teljes sörfõzõ eszköztár pedig 79 millió Ft.
A feltüntetett árak tárgyalási alapot jelentenek. A tulajdonos nyitott számos megoldásra, ahogy azt a céggel kapcsolatban is említettem az imént. Ha felkeltettem érdeklõdését, várom megtisztelõ hívását!
Természetesen részletes tájékoztatót, eszközlistát is küldünk kérésére, valamint megszervezzük a megtekintését az üzemnek, hogy saját szemével lássa, milyen gyorsan, egyszerûen újraindítható a termelés.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó szálloda-vendéglátás Pest Domony

Eladó szálloda-vendéglátás Pest Domony

Eladó szálloda-vendéglátás Pest Domony

Eladó szálloda-vendéglátás Pest Domony

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max