ingatlan
Eladó
szálloda-vendéglátás
56 000 000 Ft (~ 147 368 €)
Nógrád - Balassagyarmat


Építés éve 1963
Alapterület:246 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777722
   
Eladó - szálloda-vendéglátás - Balassagyarmat :

150 m2-es vendéglõ, családi házzal együtt Balassagyarmaton eladó! A 641 m2-es telken 150m2-es vendéglõ megnevezésû üzlethelyiség eladó, amely a közelmúltig vendéglátó-ipari egységként mûködött, de üzleti hasznosításának sok lehetõsége van. Jelenlegi formájában kb. 100 fõs rendezvényeknek is helyszínt adhat.
Ha szeretne vállalkozása mellett családi házát, vagy irodáját, itt megtalálja.
Az udvarban 12 m2-es nyári konyha, amely meleg-konyhának is használható.
Az1963-as építésû ház építõanyaga tégla, 2015-ben teljes körûen felújították és rendszeresen karban tartották. A teljes tetõszerkezetet kicserélték, megtörtént a vezetékek és nyílászárók cseréje, valamint a teljes épület szigetelése. A 90 m2-es ház kívül-belül jó állapotú, azonnal költözhetõ. Az ingatlan összközmûves, fûtése radiátoros központi fûtés, de a gázfûtés is be van vezetve. Jelenleg a vegyes tüzelésû kazánnal fûtik nagyon gazdaságosan a házat. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 3 szoba, konyha-étkezõ, 1 fürdõszoba Wc-vel , elõszoba, spejz található, burkolatai parketta, járólap. A bejárat egy szép, 14 m2-es teraszról nyílik. A házhoz tartozik még egy 36 m2-es garázs elektromos kapuval, 18 m2-es tüzelõ tároló, több tárolásra alkalmas jó állapotú mellékhelység, pince, kazánház. 3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsõde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények.Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelõhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttõl 80 km-re, 22-es fõút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó szálloda-vendéglátás Nógrád Balassagyarmat

Eladó szálloda-vendéglátás Nógrád Balassagyarmat

Eladó szálloda-vendéglátás Nógrád Balassagyarmat

Eladó szálloda-vendéglátás Nógrád Balassagyarmat

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max