ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
48 900 000 Ft (~ 124 427 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Ságvári kertváros


Alapterület:130 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Darkó Attila

Tel.: +36209816191
darkoattila@jogosotthon.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 768390
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Nyíregyháza :

Nyíregyháza, Ságvári kertváros övezetében eladó egy felújított, körülbelül 130 négyzetméteres, nappali + 5 szobás, háromszintes családi sorház. Az ingatlan minden igényt kielégítõ, nagycsaládosoknak, vagy akár több generáció számára is megfelelõ életteret biztosít. A vételár tartalmazza szinte a teljes bútorzatot.
A rezsiköltségek kedvezõek, gáz és villanyfogyasztás is az érvényben lévõ rezsicsökkentett határ alatti. A ház elosztása: A földszinten elõszoba, konyha-étkezõ-nappali, dolgozószoba, WC található.
A lépcsõházban a lépcsõ alatt kamra és mosókonyha került kialakításra.
A nappaliból télikerten keresztül juthatunk a pihenõkertbe.
A dolgozószoba külsõ bejárattal rendelkezik, így akár irodának, üzletnek is alkalmas lehet. Az emelten 2 hálószoba, zuhanyzós fürdõszoba és erkély található. A tetõtérben egy hálószoba, egy társalgó és egy zuhanyzós WC található. A jelenlegi társalgóból igény szerint további két kisebb méretû szoba kialakítható. Az épület utolsó felújítása 2021-ben történt. Az elmúlt években a teljes fûtési rendszer, víz és elektromos hálózat megújult. A padlóburkolatok szinte az egész házban cserélve lettek. Egyedi beépített konyhaszekrény és beépített szekrények készültek. Fûtését kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátor fûtõtestekkel. A földszinten 2 db, az emeleten 1 db klíma gondoskodik a nyári melegben a kellemes hõmérsékletrõl. A gondozott, teljesen különálló, nagyjából 100 négyzetméteres kert lehetõséget nyújt kerti sütögetésre, kisebb medence elhelyezésére.
A pihenõkert végében található egy körülbelül 12 négyzetméteres tároló helyiség. A ház elõtt is biztosított 2 autó parkolása. Zárt közös udvarrészen található egy 15 négyzetméteres garázs, mely megvásárolható 6 millió forintért, elõtte még egy autó számára megoldható a parkolás. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó sorház-láncház-társasház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó sorház-láncház-társasház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó sorház-láncház-társasház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó sorház-láncház-társasház Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max