ingatlan
Eladó
ikerház-fél
76 440 840 Ft (~ 194 506 €)
Komárom-Esztergom - Tata


Építés éve 2013
Alapterület:69 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Szabó Szilvia

Tel.: 06703677636
szabo.szilvi@dot-ing.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 770366
   
Eladó - ikerház-fél - Tata :

ÚJÉPÍTÉSÛ OTTHONOK KERTVÁROSIAS ÖVEZETBEN!!
Új építésû CSALÁDBARÁT, KERTKAPCSOLATOS lakások eladók Tata egyik igencsak preferált kisforgalmú utcájában.
Több szempontból is ideális választás lehet, ez a Tata Vasút utcában épülõ 3 szoba + nappali, KERTKAPCSOLATOS, ÚJ ÉPÍTÉSÛ projektben épülõ lakások (2X2lakásos társasház), melyeket újszerû környezet, modern kivitelezés, és központi fekvés jellemez.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, mindezt pedig családias környezetben.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz, esetleg kis kertkapcsolat nélkül.
A földszintes kialakítású kitûnõ otthonokhoz saját udvar is tartozik. A tágas amerikai konyhás nappali, mint közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét, ahonnan egy térkövezett teraszra, majd a saját használatú kis” kertünkbe „juthatunk. A család intim szféráját pedig a 3 hálószoba és a két fürdõszoba adja.
Az 4 lakásos (2 egységbõl álló) társasházi lakások elosztása jól átgondolt, hozzáértõ tervezõi munka eredménye. Amit a legkorszerûbb gépészeti megoldások használatával, minõségi építõanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelõ energiafelhasználás fog jellemezni.
Az ingatlant olyan egyedi praktikus megoldással tervezték, mely biztosan az Ön kényelmét fogja szolgálni, de ha ezentúl is van még ötlete, kívánsága, most még azt is megteheti, mint azt is, hogy a saját elképzelése szerint választhatja ki a szanitereket és burkolatokat vagy éppen a lakás fûtését.
A fûtésénél két opció közül választhat:
- szobánkként és a nappaliban elhelyezett levegõ-levegõ hõszivattyús klíma biztosítaná a fûtést/hûtést. A vizes helyiségekben ebben az esetben törülközõ szárítós elektromos radiátorokkal a tetõn pedig napelem panelekkel, késõbbi terv szerint annyival, amivel lehetõség lesz közel annyi energia megtermelésére, amennyi az épület várható fogyasztásának 80-100 százaléka. A melegvíz ellátásért itt egy 100l-es villanybojler felelne
vagy
- lakásonként telepített szabályozható levegõ-víz hõszivattyú és a hozzá tartozó beltéri egységek, valamint a meleg víz tárolására alkalmas puffer tartály, ami biztosítja a padlófûtést és a melegvíz ellátást is Mûszaki tartalom •Az e?pu?letek sávalapos, 30cm Leier/Porotherm HT téglafalak 18cm grafitos EPS szigeteléssel adják a függõleges teherhordó szerkezetet.
•A lakáselválasztó falak 30cm hanggátló téglafalak, mindkét oldalról 10 cm gipszkarton
fallal bõvítve • födémen 25 cm hõszigetelés
• beton tetõcserép
•Válaszfalak: 10 cm gipszkarton falak glettelve, világos színnel festve.
•Nyílászárók:
Fehér színû, színtartó, ütésálló, hõhídmentes, mûanyag, 3 rétegû hõszigetelt üvegezésû külsõ nyílászárók. A nyílászárók színén nem lehet változtatni. Bukó-nyíló ablakok, kivétel a túl kicsi méretûek. Fehér, mûanyag vagy fém bejárati ajtók, biztonsági zárral.
• beltéri CPL dekorfóliás ajtók
• Villamos energiaellátás:
Az épületek a területen meglévõ kisfeszültségû?, közcélú elosztóhálózatra fognak csatlakozni lakásonként külön mérõórákkal.3X25Amper (1db villanyóra)
Mind ezekhez pedig társul hogy a magas színvonalú kivitelezésrõl, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkezõ Beruházó gondoskodik, mely többek között a Tatán megvalósult Levendulakert lakópark 72 sorházi lakását, a tavaly átadott 8 lakásos Komárom utcai projektet a Csever utcai 8db sorházakat a Bajcsy Zsilinszky utcában épült 6 lakásos társasházakat és az Új úton épülõ 24 lakásos társasházakat is építette.
A külsõ, tetszetõs megjelenését a beruházó biztosítja, a belsõ enteriõr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezõvel.
A sorházi lakások 2024 év végi MÛSZAKI ÁTADÁSSAL köthetõk le.
A lakóparkban 2 felszíni garázs és 2 kocsi beálló kerül kialakításra, amely 4 gépkocsi biztonságos parkolására lesz alkalmas.
Garázs vételára:6.477.000Ft
kocsi beálló vételára: 1.905.000Ft
Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy szeretné eme újépítésû, környezetbarát és energiatakarékos lakás minden szépségét, és kényelmét élvezni, akkor válasszon egyet és hívjon a részletekért!
A projekthez akár kamattámogatott lakásvásárlási hitel és CSOK igényelhetõ,
3 gyermeknél 10M +15kamattámogatott hitel
2 gyermeknél 2,6 M + 10M Ft kamattámogatott hitel
+ 5%-os ÁFA vissza igénylés!!
is igényelhetõ melynek ingyenes, teljeskörû ügyintézés részleteivel is hívjon bizalommal. Megtekintés kizárólag irodánkkal:
Idõpont egyeztetés:
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Komárom-Esztergom Tata

Eladó ikerház-fél Komárom-Esztergom Tata

Eladó ikerház-fél Komárom-Esztergom Tata

Eladó ikerház-fél Komárom-Esztergom Tata

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max