ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
14 000 000 Ft (~ 44 304 €)
Pest - Szigetszentmárton
Dunapart


Alapterület:67 m2
Telek terület:425 m2
Ingatlan állapota:jó állapotú
Szobák száma:2+ 2 fél
Fűtés:konvektor
Komfort:gáz víz villany telefon csatorna
Parkolás:udvari beállás
MelléképületVan
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:


Ráckeveingatlan Iroda
Pataky Sándor

Tel.: +3620 618 66 71
rackeveingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: rackeveingatlan


Ingatlan azonosító száma: 679907
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Szigetszentmárton :

Szigetszentmártonban, ebben a gyönyörû Ráckeve-Soroksár Duna melletti település vízparti utcájában, eladóvá vált ez a téglából épült nyaraló. Az ingatlan nem közvetlen vízparti.
A 80-s években masszívan megépített üdülõ egy 431 nm-s összközmûves telken készült el. A telken szép fák adnak árnyat az itt pihenõknek. Az épületbe egy 15 nm-s teraszon, vagy a hátsó bejáraton tudunk bejutni. Egy kis elõszobából nyílik egy hálószoba, Fürdõszoba, WC, konyha és a nappali, ahonnan a teraszra tudunk kijutni. A teraszról egy lépcsõn keresztül jutunk a tetõtérbe ahol két hálószoba és egy WC lett kialakítva. Az egyik hálószobából egy kis erkélyre tudunk kilépni. Az épület fûtésérõl gázkonvektorok gondoskodnak. Külön megemlíteném a cserépkályhát, mely az õsz, tavasz vagy téli hideg napokon utánozhatatlan élményt ad. A telek hátsó végén van egy akár garázsnak is használható építmény. A Dunához pár perces sétával tudunk lemenni, ahol pecázhatunk vagy akár fürödhetünk is. A közelben boltok, iskola, mûvelõdési ház, melyek az itt lakók és nyaralók ellátását szolgálják.
Ajánljuk akár egész évi lakhatásra mindazoknak, akik egy elérhetõ árú, kellemes környezetben szeretnének élni, nyaralni.
Amennyiben felkeltette érdeklõdését az ingatlan, hívjon és személyesen bemutatom önnek. Amennyiben hitelre lenne szüksége a vásárláshoz, irodánk nagy tapasztalatú ügyintézõi segítséget nyújtanak benne.

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Szigetszentmárton
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max