ingatlan
Eladó
hétvégi ház-nyaraló
12 000 000 Ft (~ 36 810 €)
Pest - Dömsöd
madár


Építés éve 1975
Alapterület:70 m2
Telek terület:300 m2
Ingatlan állapota:közepes
Szobák száma:4
Emelet:1
Fűtés:elektromos
Komfort:víz villany
Parkolás:garázs
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Igen

Érdeklődni:


Ráckeveingatlan Iroda
Pataky Sándor

Tel.: +3620 618 66 71
rackeveingatlan@gmail.com

Hirdető további hirdetései: rackeveingatlan


Ingatlan azonosító száma: 668427
   
Eladó - hétvégi ház-nyaraló - Dömsöd :


Eladósorba került Dömsöd Duna-parti üdülõterületén, de nem közvetlen vízparti, téglából épült nyaraló. A nyaraló az 1970-s években két szinten épült melynek összes alapterülete 70 nm. A hozzá tartozó telek nagysága 300 nm. A telken hidroforos víz, villany található. A csatorna a telken belül de még nincs bekötve.
Az alsó szinten garázs, zárt nyári konyha, szoba, lépcsõfeljáró az emeleten 3 hálószoba, fürdõszoba nappali lett kialakítva. A tetõ palával lett fedve. Az épület, korának megfelelõ állapotú. A Duna kétutcányira található, ezért a pecásoknak kiváló lehetõség szenvedélyüket kiélni. A közlekedés autóval vagy a kilométernyi távolságra lévõ busszal lehetséges. Az utcában állandó lakosok is vannak így a téli idõszakban is található társaság az ott lakóknak. Az üzletek is elérhetõ távolságban vannak. Ajánljuk azoknak akik a Duna közelségére vágynak és akár állandó lakhatási lehetõséget keresnek maguknak.

 
Üzenet a hirdetőnek

Partner-link kérése


 
Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd

Eladó hétvégi ház-nyaraló Pest Dömsöd
Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

Ingatlan Max